A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Megkezdték az öregfiúk is az új szezont

Megkezdte a 2023/2024-es évadot a KTE öregfiúk csapata is, hazai pályán az Albertirsát fogadták korábbi játékosaink. Az idei első meccsen ugyan nem sikerült nyerni, de lesz miért visszavágni így októberben.

A mieink keretét Ámann, Horváth, Némedi, Kovrig, Kurucsai, Fütyű, Csordás, Botos, Farkas, Filus, Ronkó, Lázár, Ebala, Szabó és Berki alkotta ezúttal. A sok gólt hozó mérkőzésen végül 3-2-re a vendégek tudtak nyerni, hazai oldalon Némedi Norbert és Csordás Csaba volt eredményes.

– Az öregfiúk csapat Kerekes Barna segítségével az Albertirsával játszott kapcsolattartó meccset nagy melegben, de kitűnő pályán. Sajnos a vezetésünk után sok helyzetet hagytunk ki, amivel lezárhattuk volna a meccset, ahogy az lenni szokott a fociban, ez meg is bosszulta magát. A végén már nem mentek be a ziccerek. Kellemes vacsorával zártuk ezután a napot, októberben pedig szeretnénk visszavágni. Köszönjük a vezetőség és a klub együttműködését, igyekszünk tovább öregbíteni a KTE hírnevét – mondta Berki Zoltán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók