A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Megszakadt Farkas István elképesztő sorozata

A KTE rutinos, nagy csatákat megélt balhátvédje ki kellett hagyja az RKSK elleni bajnokit, márpedig ha valakit, őt aztán igazán kemény fából faragták, ugyanis visszatérése óta talán kihagyott edzése sem volt az utóbbi 2 és fél esztendőben. Egy kellemetlen gyomorfertőzés döntötte le ezúttal lábáról, így megszakadt egy kivételes, fiatalokat is megszégyenítő sorozata. 

Farkas 2015 nyarán hagyta el Ceglédet, sorozata ezt követően indult el Tiszakécskén, ahol mind a 32 tétmeccsen kezdőként lépett pályára a szezon során. Egy év után tért vissza Kecskemétre, ahol folytatta kivételes szériáját, itt 35/35 volt a mutatója, csupán két megyei kupaselejtezőn ültették padra, de csereként ekkor is beszállt. A helyzet a 2017/2018-as idényben sem változott, újabb 30 meccsről nem hiányzott (végig kezdő volt), amit az NBIII-ban további 14 bajnoki, valamint egy kupameccs követett, természetesen kivétel nélkül kezdőként. 

Ha ehhez hozzávesszük a Cegléden lejátszott utolsó két bajnoki fellépését, akkor egészen elképesztő számot kapunk, ugyanis ez azt jelenti, hogy zsinórban 114 tétmérkőzésről nem hiányzott Pista, ami időben közel 3 és fél esztendőt jelent. 

Abban biztosak lehetünk, hogy vasárnap a Taksony ellen sem szeretne kimaradni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók