A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Megtörnénk a ZTE jó hazai sorozatát

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában csapatunk a ZTE vendége lesz szombaton 14:30-kor. A hazai fölény dominált eddig ebben a párharcban, aminek megtörése nagyon értékes pontokat jelenthetne.

A két együttes hasonlóan teljesített eddig a bajnokságban, a ZTE öt meccsen négy pontot szerzett, míg Szabó István együttese hat fellépésén öt egységet gyűjtött be. Az egerszegieknek az FTC elleni bajnokit kell majd később pótolnia. Márton Gábor csapata nyáron kisebb átalakuláson esett át, hazai pályán viszont képes bárkit meglepni. Eddig a szerencse nem pártolt melléjük, hiszen az MTK és a PAFC ellen a hosszabbításban kapott gólokkal kaptak ki, míg Fehérváron ugyanígy veszítettek el két pontot.

Szabó István a mérkőzés kapcsán elmondta, szeretnék megszakítani a hazai dominanciát ebben a párosításban, ez viszont nem lesz könnyű, hiszen ígéretes magyar fiatalok mellett, minőségi légiósai is vannak a ZTE-nek. Az előző idényben kétszer legyőztük hazai pályán aktuális ellenfelünket, ám idegenben akkor is pont nélkül maradtunk. A frissen műtött Banó-Szabó Bencére továbbra sem számíthat a szakmai stáb, illetve Pálfi sem bevethető ujjsérülés miatt, rajtuk kívül maximum kisebb problémákkal küzd egy-egy játékos.

– Hazai pályán kifejezetten veszélyes csapatról van szó, ezt már többször is bebizonyította a Zalaegerszeg. Határozott, jól játékelképzelésük van, jól igazoltak, minden csapatrészben jó játékosok alkotják a keretüket. A héten kifejezetten készültünk belőlük. Nagyon szeretnénk már rácáfolni az úgymond hazai papírformára, ezáltal idegenben is pontokat gyűjteni. Hosszú az út Zalaegerszeg és Kecskemét között, sokkal jobban telne el, ha ponttal, pontokkal tudnánk hazajönni. A szünetben játszottunk egy kupameccset, melyet magabiztosan tudtunk megnyerni, ha azon a játékon még tudunk egy kicsit javítani, akár védekezésben, akár támadásban, akkor elérhetjük célunkat – mondta Szabó István.

Szurkolói információk

A ZTE saját jegyértékesítési felületet használ, a belépőket elővételben a https://ticket.ztefc.hu/ oldalon lehet megvásárolni a vendégszektor kiválasztásával. A belépők elővételben 2100 forintos egységáron vásárolhatóak meg. Online a meccs napján is ennyibe kerül még, a helyszínen viszont felárat kell már fizetni a jegyvásárlásnál.

A zalaegerszegi stadionban csak és kizárólag bankkártyás formában lehet fizetni a pénztárakban és a büfében is, készpénzes formában nincs lehetőség a stadion szolgáltatásait igénybe venni!

Parkolni a Stadion utca felőli vendég szurkolói parkolóban, az Aréna keleti oldalán lehet. Belépni az észak-keleten lévő vendégszurkolói bejáraton keresztül lehet a stadionba, szurkolóink számára a K1 elnevezésű szektor kerül megnyitásra. Kapunyitás 13:30-kor.

A stadion pontos címe: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16., ZTE Aréna 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók