A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Megtört a jég, ötgólos siker Hódmezővásárhelyen

A KTE HUFBAU az NBIII. hatodik, hétközi fordulójában Hódmezővásárhelyre, a jól rajtoló újonchoz látogatott. A mérkőzésen végig domináltunk, megérdemelt sikert arattunk.

Jól indult a mérkőzés csapatunk számára, hiszen már a 8. percben megszereztük a vezetést, Kis adott pontos labdát a jó ütemben beinduló Tóthnak, aki aztán okosan pöckölte el a kilépő kapus mellett a labdát (0-1). A folytatásban meddő fölényben voltunk, tíz perc elteltével aztán Tóth forgatta meg védőjét, aki a tizenhatoson belül lerántotta, így büntetőt ítélt a játékvezető. A labda mögé Károly állt, aki most is biztos lábbal értékesítette a tizenegyest (0-2). A 23. percben Mészárosnak kellett védenie egy közeli vásárhelyi lövést, de újabb három minutum elteltével már mi kerültünk helyzetbe, Puskás beadását Jakab fejelte a hálóba (0-3). Az utolsó negyedórában említésre méltó esemény nem igazán történt, mezőnyben csordogált leginkább a játék.

Fordulás után továbbra is kontrolláltuk a meccset, rögtön az elején Károly szabadrúgását kellett kitolnia Kandónak. Az 57. percben megszereztük negyedik gólunkat is, Ludasi lőhetett 16 méterről, ő a jobb alsót választotta (0-4). Az utolsó félórában kevés izgalmat jegyezhettünk fel, a HFC sem igazán tudott megújulni, a legvégén még Lukács indításával Ludasi lépett ki, aki megszerezte második gólját is (0-5).

Hódmezővásárhelyi FC – KTE HUFBAU 0-5 (0-3)

NBIII. közép csoport, 6. forduló

KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Ludasi, Károly (Asztalos 69.), Vágó – Pantelisz (Lukács 46.), Tóth, Jakab (Szalai J 79.).

HFC: Kandó – Tóth (Gyüre 30.), Darida, Selyem, Bata, Koncz, Tapiska (Sindel 57.), Orosz, Ludánszki, Katona (Rau 68.), Gyürki.

Gól: Tóth (8.), Károly (20. – büntető), Jakab (26.), Ludasi (57., 85.)

Szűcs Róbert (HFC): Meglátszott, hogy kicsit tartalékosak voltunk, illetve az is, hogy a Kecskemét a bajnoki címre hajt. Sajnálom, hogy negyedóra alatt két súlyos egyéni hibát is elkövettünk, nekünk ma ebben utána nem volt több. A Kecskemét megérdemelten nyerte meg a meccset.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): A legfontosabb az volt, hogy idegenben is megszerezzük első pontjainkat, nagyon örülünk, hogy ez sikerült. A hab a tortán, hogy öt gólt lőttünk, emellett nem is kaptunk.

A KTE HUFBAU vasárnap 19:00-kor a Majosi SE ellen folytatja a bajnokságot a Széktói Stadionban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók