A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mihajlo Meszhi is klubunk játékosa lett

Ukrán játékossal bővült klubunk kerete, miután sikeres próbajátékot követően aláírta szerződését a hazája élvonalából érkező, Mihajlo Meszhi (angol átírásban: Mykhaylo Meskhi).

A georgiai származású Meszhi Donyeckben született, és hazájában a Metalurg Donyeck és a Sztal csapataiban futballozott, mielőtt 2018 nyarán a Mezőkövesd le nem igazolta. A borsodi csapatnál három szezont töltött el, 55 tétmérkőzésen – ebből 45-öt számolt az NB I-ben – lépett pályára, mielőtt visszatért hazájába tavaly nyáron. Meszhi a Minaj játékosa lett az élvonalban, ahol 13 mérkőzésen lépett pályára, mielőtt le nem fújták az ukrán ligát. Meszhi összesen 42 bajnokin lépett pályára hazája élvonalában. A 25 esztendős, 187 centiméter magas játékos alapvetően védekező középpályása, de a védelem közepén is bevethető, és felkészülési mérkőzéseken már volt alkalma meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy erősítést jelenthet csapatunknak.

– Nagyon örülök, hogy a KTE játékosa lehetek. Hiszem, hogy minden adott ahhoz, hogy közösen fejlődhessünk tovább. Mindig igyekeztem követni a magyar bajnokság eseményeit, és biztos vagyok benne, hogy fejlődött a liga. Tapasztalt játékosok érkeznek folyamatosan, ami látványossá és érdekessé teszi az NB I-et számunkra, illetve a nézők számára egyaránt. Nagyszerű három évet tölthettem el korábban Mezőkövesden, talán a kedvenc emlékem a Fehérvár ellen szerzett utolsó perces győztes gólom. Harcban voltunk akkor a dobogóért is, végül sajnos csak negyedikek lettünk. Szeretnék segíteni a KTE-nek is a célok elérésében, és természetesen sikeres akarok lenni az NB I-ben. Ez egy új kihívás, mely során legjobb tudásommal szeretném pozitív élményekhez juttatni a szurkolókat. Megígérhetem, hogy minden meccsen a maximumot fogom adni a sikerért. Hajrá Lilák – mondta új játékosunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók