A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mihajlo Meszhi: Szeretnék tétmeccsen is betalálni végre

Mihajlo Meszhi egészen parádés formában kezdte a felkészülési időszakot, hiszen eddig mindkét edzőmeccsen betalált. Ukrán játékosunk nem először szerzett már gólt az alapozó időszakban, így már a társak el is kezdték gólkirálynak becézni viccesen. A célja az, hogy tétmeccsen is megszerezze első gólját lila-fehérben.

– Gólkirálynak becéznek már a többiek a Csákvár elleni gólod óta is, ehhez adtál nekik egy kis muníciót a Llapi elleni találatoddal is. Mi áll a jó forma mögött?

– Titok nincs szerintem, egyszerűen szeretném megmutatni a szakmai stábnak, hogy bízhatnak bennem. Szeretnék a kezdőcsapatban helyet szerezni magamnak én is, ennek megfelelően a legjobbamat próbálom nyújtani és a maximumot kiadni magamból. Jól érzem magam, ugyan sokat edzünk, de mentálisan is jó állapotban vagyok, ezen a két gól csak dobott még. A tegnapi meccs után kicsit fáradtabb mindenki, de jó hangulatban folythatjuk majd a munkát. Jó időben, kitűnő környezetben dolgozhatunk Törökországban, minden adott ahhoz, hogy csak a futballal foglalkozzunk, jól halad a felkészülésünk.

– Lesz egy kis pihenőtök is, mivel fogjátok tölteni?

– Csütörtökön a regeneráló edzés után kicsit a wellnes-ben is kiengedhettünk, a délutánunk pedig szabad. Talán megnézünk most pár shopot, kicsit sétálgatunk, ki-ki hogyan szeret feltöltődni. Kell is egy kis kikapcsolódás, hiszen pénteken újra két kemény edzés vár majd ránk.

– Milyen célokkal várod a tavaszi szezont?

– Mindenki azt mondogatja, hogy én vagyok az edzőmeccsek gólkirálya, most már szeretnék végre betalálni tétmeccsen is a KTE színeiben. Egy gólom van eddig az NB I-ben, de azt még nagyon régen a Mezőkövesd játékosaként szereztem, itt lenne az ideje már egy újabbnak. Bízom benne, hogy tavasszal sikerülni fog. A legjobbat szeretném adni a csapatnak, segíteni a pályán, hiszen az egyéni céljaim mellett a csapat sikeressége a legfontosabb.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók