A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Minden, amit a rigai visszavágó kapcsán tudni érdemes

Csütörtök este az Európa-konferencialiga selejtező 2. forduló visszavágóját vívja csapatunk Rigában. A találkozó előtt otthonról szurkoló, illetve a helyszínre érkező szurkolóink számára is igyekeztünk minden fontos tudnivalót összeszedni.

Közvetítések

A mérkőzés rigai idő szerint 20:00-kor kezdődik, Lettországba érkezve ugyanis egy órával előre kell tekerni óráinkat. Akik otthonról követnék az eseményeket, már 19:00-kor leülhetnek a televízió elé, vagy követhetik akár szöveges eseménykövetésünket is Twitter-oldalunkon.

A mérkőzés közvetítési jogaival az M4 Sport is rendelkezik, ám mivel négy magyar csapat is párhuzamosan küzd a továbbjutásért, több csatornán is közvetítik majd ezeket a mérkőzéseket. A Riga FC – Kecskeméti TE mérkőzést magyar idő szerint 18:55-ös kapcsolással az Duna World tűzi műsorára, de az m4sport.hu-n online is nézhető lesz a találkozó. 

Fontos információk a Rigába látogatóknak

A rigai mérkőzést a Skonto Stadionban rendezik meg, ahol a nemzeti válogatott is vívja mérkőzéseit. Nagyon fontos tudnivaló, hogy a vendég drukkerek csak elővételben és csak online vehetik meg jegyeiket a találkozóra a T, U, V jelölésű szektorokba. A belépők egységesen 15 euróba kerülnek. A vendégszektor a Hanzas utcán haladva közelíthető meg, segítség az alább csatolt térképen látható a megközelítéshez.

A stadionban készpénzes és kártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll majd. A belépőket kinyomtatva és telefonon keresztül is be lehet mutatni. Fontos még, hogy nagy méretű táskákat nem enged be a biztonsági szolgálat, illetve esernyő helyett lehetőség szerint esőkabáttal induljanak el a stadion felé drukkereink. 

A jegyvásárlási felület ITT elérhető, angol nyelv is kiválasztható hozzá. 

A Skonto Stadion pontos címe: Emila Meilngala 1.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók