A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Minden meccs rangadó, vasárnap a HFC-t fogadja a KTE HUFBAU

Vasárnap a Hódmezővásárhely lesz a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban, továbbra is zárt kapuk mögött. A tabella alapján egyértelmű hazai sikert ígér a találkozó, de a HFC-t egy pillanatra sem szabad lebecsülni, hiszen tavasszal is okoztak már meglepetést.

A Hódmezővásárhelyi FC újoncként egyértelmű céllal vágott neki tavaly nyáron az NBIII-nak: szeretnének bennmaradni ebben az osztályban. Ahogy az várható volt, nem is volt könnyű ősze a csapatnak, noha a rajt nem sikerült rosszul számukra. A megoldást az edzőváltásban látták a klubnál, így Szűcs Róbert helyét Kandó Róbert vette át a kispadon. A tavaszt rögtön egy hatalmas bravúrral kezdték, hiszen 1-1-es döntetlent játszottak Iváncsán, utána azonban otthon kaptak ki 5-2-re a Honvédtól. Legutóbb pihentek, a Vác elleni mérkőzést az ellenféllel megegyezve elhalasztották. A KTE elleni mérkőzést a 16. helyről várják, de nem feltartott kézzel érkeznek.

Kandó Róbert (Hódmezővásárhelyi FC): - Semmi különbség nincs mostani, illetve a korábbi mérkőzésekre történő felkészülésünkben. Szerencsére azok is ott tudtak már lenni az edzéseken, akik a koronavírusból felépültek. Apróbb sérültjeim vannak, de végre teljes kerettel tudunk elmenni Kecskemétre. A tabellára nézve a hazai csapat az esélyes, tiszteljük is ellenfelünket, de nem úgy utazunk, hogy feltesszük a kezünket, megpróbálunk meglepetést okozni. A legfontosabb a bennmaradás a mi szemszögünkből, éppen ezért minden mérkőzés nagyon fontos számunkra, ebből is megpróbáljuk a legtöbbet kihozni.

A KTE HUFBAU két döntetlen után legutóbb Újpesten nyert 3-1-re, elsősorban kitűnő második félidei játékának köszönhetően, ezzel továbbra is kétpontos előnnyel vezeti a csapat a bajnokságot. Gombos Zsolt variációs lehetőségei ráadásul bővülnek a Hódmezvásárhely ellen, hiszen Tóth Dániel letöltötte eltiltását, így újra bevethető lesz, ahogy a legutóbb már kispadon ülő Nagy István is. A tét innentől egyre nő, így gyakorlatilag minden mérkőzés rangadónak tekinthető, így a HFC elleni is.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): - Rajtunk múlik, hogy milyen lesz ez a mérkőzés. Amennyiben a csapat azt az arcát mutatja, amit Újpesten a második félidőben, akkor bárki ellen képesek vagyunk domináns játékra és gólokra. Megkértem a játékosokat, hogy véletlenül se a tabellából induljanak ki, mert a Hódmezővásárhely az eredményei alapján egy kétarcú csapat, idén már az Iváncsát is meglepték. Hazai pályán mindenképpen szeretnénk nyerni. Szoktam mondani, hogy ez is csak egy mérkőzés a sok közül, de azt is lehet mondani, hogy nekünk mostantól minden mérkőzés rangadó, hiszen telnek a fordulók, egyre közelebb leszünk a végjátékhoz. Egy dolog elfogadható ennek tükrében, itthon tartani a három pontot!

A mérkőzésről klubunkon kívül álló technikai okok miatt ezúttal nem lesz élőképes közvetítés, szöveges eseménykövetéssel azonban most is jelentkezünk Twitter oldalunkon, ahogy képgalériával és összefoglalóval is a mérkőzés után. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók