A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mindenki koncentráltan végzi a munkáját

Sűrű program és kemény edzések töltik ki játékosaink mindennapjait Radenciben, hiszen hétfőn és kedden összesen négy edzés szerepel a programban, szerdán pedig az NK Drava Ptuj vendégeként lépünk pályára edzőmeccsen.

A közel 18 ezer lakosú  város csapata 2015 óta szerepel a szlovén másodosztályban, 2016-ban harmadik, 2018-ban második helyen zártak a bajnokságban. A 2020/2021-es évadban a 13. helyen fejezték be az alapszakaszt a 16 csapatos ligában a kék-fehérek. Keretük igen színes összetételű, hiszen bosnyák, horvát, osztrák, kameruni, nigériai, olasz, albán és gambiai játékosuk is volt az előző szezonban.

Szabó István így várja a találkozót:

„Vasárnap rendben megérkeztünk, megfelelő pihenő után hétfőn és kedden is két edzésen vettek részt a játékosok. Nagyon örülök, hogy mindenki egészséges, nagyon sokat dolgoznak a srácok. Nagyon szép környezetben, jó pályán tudunk készülni. Utána néztünk ellenfelünknek, a játékrendszer ismereteket egy kicsit átvettük, de a legfontosabb, hogy a saját játékunkat tudjuk gyakorolni, folytatni a munkát. A fizikális felkészítés még mindig számottevő, szerdán mindenki 60 percet fog már játszani, ennek szellemében is kötöttük le 120 percesre ezt a találkozót. Folynak tárgyalások még további kiszemeltekkel, előbb-utóbb ők is meglesznek, de most sem vagyunk elkeseredve, mert jól dolgoznak a játékosaink és tudunk haladni taktikai szempontból is. A csütörtök egy picit lazább lesz a srácoknak, egy edzés lesz délelőtt, délután itt a wellnesközpontban lesz lehetőség egy kis regenerálásra, készülve a pénteki két edzésre. Szombaton lesz egy másik meccsünk is, így 7 edzés és 2 edzőmeccs szerepel összességében a heti programban. Nagyon rendben vannak a fiúk, az egész stáb, a masszőröktől az erőnléti edzőig teszi a dolgát, mindenki koncentrál a feladatára. Örülünk, hogy a klubvezetés lehetőséget biztosított erre az edzőtáborra, sokat jelent számunkra, hiszen látjuk hogyan étkeznek a játékosok, hogyan pótolják a folyadékot, illetve a megfelelő pihenő és regeneráló idő is megvan.”

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, Twitter oldalunkon szöveges eseménykövetéssel is jelentkezünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók