A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mindkét csapat javítani szeretne

A KTE HUFBAU vasárnap 13 órakor a Szentlőrinc vendégeként lép pályára Kaposváron. A Merkantil Bank Ligában a 19. fordulót rendezik, mellyel féltávhoz érkeznek a csapatok.

Kellemetlen ellenfél a bajnokságban 12. helyen álló Szentlőrinc, hiszen a baranyai együttes annak ellenére is stabilan a középmezőnyben szerepel, hogy hazai meccseiket végig albérletben kénytelenek megrendezni. A Szentlőrinc ugyan nincs jó passzban, hiszen novemberben csupán egy pontot szereztek, de a védelmük így is imponáló, hiszen kevés gólt kapnak.

Szeretne javítani Szabó István együttese is, ám nincs könnyű helyzetben a szakmai stáb, hiszen legutóbb a Haladás ellen is nyolc játékos hiányzott. Ezzel együtt a csapat teszi a dolgát és becsülettel készült erre a találkozóra is, melyről ponttal vagy pontokkal térnének haza a játékosok.

Marián Sluka, a Szentlőrinc vezetőedzője: - Rutinos társaság a Kecskemét, látszik, hogy mit akarnak játszani, kevés gólt kapnak, szóval biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Ugyanakkor vannak gyenge pontjaik is, amiket látunk, és azért dolgoztunk a héten, hogy kellőképp felkészüljünk ellenük. Nincs mit szépíteni, sajnos az utóbbi hetekben jóval eredménytelenebbek vagyunk, mint korábban, egyetlen pontot szereztünk csak hat bajnokin. Itt az ideje, hogy mindenki az első perctől az utolsóig mindent beleadjon: harcolnunk kell, akaratosnak, agresszívnek kell lennünk, hogy begyűjtsük a három pontot.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Az utolsó két fordulóban nem tudtuk azt az eredményt hozni, ami elvárható a csapattól. Pontokat hullajtottunk, hogy miért, annak az okait csak és kizárólag magunkban keressük. Külön kell venni a tiszakécskei meccset, ahol büntetőket hibáztunk, illetve a Haladás elleni rangadót is, ahol egy jól védekező ellenfelet nem tudtunk feltörni. A hibáinkat javítani kell, pontosabb és jobb játékra lesz szükségünk a Szentlőrinc ellen. Az ellenfelünk egy szervezett csapat, a helyezésük ellenére nagyon jól tudnak együtt védekezni, kevés gólt is kapnak. Ebből gyors átmenetekre képesek támadásban. Több szempontból is nehéz mérkőzésre számítok, ebben benne lehet az eső és a pálya talaja is. Év eleje óta tudjuk, hogy a másodosztályban nincs könnyű mérkőzés. Ezt nemcsak a saját meccseink, hanem az ellenfelek eredményei alapján is mondhatjuk. Szeretnénk ponttal, vagy pontokkal hazatérni, a srácok nagyon motiváltak, de nem állunk egyszerű feladat előtt.

Belépés, jegyvásárlás

A vasárnapi Szentlőrinc - Kecskeméti TE HUFBAU NBII-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A kaposvári Rákóczi Stadion hazai és vendég jegypénztárai 11:00-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolók érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba.

A stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. A védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

A vendég szektorban a büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

A vasárnapi Szentlőrinc - Kecskeméti TE HUFBAU bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) nem lesz elérhető.

A Kaposvári Rákóczi Stadion pontos címe: 7400 Kaposvár, Pécsi u. 4. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók