Mindkét edző bízik csapatában

Vasárnap 17:30-kor a PMFC-t fogadjuk a Széktói Stadionban, a találkozó előtt most is megszólítottuk a vezetőedzőket, így Szabó Tibort és Vas Lászlót.

Szabó Tibor (a KTE vezetőedzője):

„Előre tekintünk, az utolsó három meccsen szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán. Egy nagyon jó formában lévő Pécs látogat majd hozzánk, bízom benne, hogy a tradíciókhoz méltóan tudunk játszani. Egy agresszívan támadó és védekező csapatról beszélünk, akiknek sok fiatal és gyors játékosuk van, kiegészülve rutinosabbakkal is. Egy jó párharc lesz, fegyelmezett futballal, illetve jó mentalitással azonban mi is meg tudjuk nyerni a meccset.”

Vas László (a PMFC vezetőedzője):

„Jó csapatnak tartom ellenfelünket, a szokásos módon készülünk a mérkőzésre. Ki tudunk egészülni a sérülésből visszatérő játékosokkal, így a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni magunkból idegenben is. Nem lesz könnyű találkozó, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy jól szerepeljünk. Jó formában vagyunk, egész szezonban mérkőzésről mérkőzésre építkeztünk, a fejlődést akartuk elérni csapaton belül, illetve az eredmények terén. Játékban és eredményességben is tudtunk előre lépni, de még van hova fejlődnünk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók