A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Mindkét vezetőedzőnek győzelemre lenne szüksége

Vasárnap 14:00-kor a Kelen SC vendége lesz a KTE HUFBAU Csepelen, a mérkőzés előtt a vezetőedzőket kérdeztük arról, miként is várják csapatukkal az összecsapást.

Harmati Tamás (Kelen SC):

„Ránk folyamatosan az jellemző, hogy igyekszünk fokozatosan felvenni az NBIII-as bajnokság ritmusát, hogy meg tudjunk felelni a követelményeknek. Jó lenne, ha ez eredményekben is megjelenne most már. Ebben a szellemiségben készülünk most is, a legtöbbet szeretnénk kihozni a hétvégi meccsből. Tudjuk, hogy a Kecskemét egy nagyon jó csapat, bár a lépés nem jött ki nekik az utóbbi hetekben. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy ellenünk akarnak majd javítani.”

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Ellenfelünk a tavalyi szezon meglepetése volt a „blasz egyben”, hiszen mindenki inkább REAC-ot várta elsőnek, utána aztán az osztályozót is megnyerték. Ezek mindenképpen szép sikerek, s bár csak néhány játékosukat ismerem, igyekeztem információkat szerezni róluk. Nem szabad lebecsülnünk őket, hiszen Monoron úgy kaptak ki 1-0-ra, hogy az utolsó pillanatokban ziccerük volt. Két hasonló vereség után várjuk a meccset, sérültjeink nem, vírusos betegség miatt hiányzó játékosaink azonban felépültek. Több beszélgetésünk is volt a héten arról, hogyan tudunk kimászni ebből a negatív spirálból, de a képlet egyszerű: meccseket kell nyerni, kezdésként vasárnap Csepelen."

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók