A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

MLSZ: Vasárnapra tesznek át minden bajnokit

Bár az NBIII. sorsolása már hetekkel ezelőtt véglegesnek tűnt, most mégis értesítőt kaptak a klubok az MLSZ Versenybizottságától, mely kimondja, csak vasárnap lehet szeptember 1-től bajnoki meccset rendezni a harmadosztályban is.

Az határozatot változtatás nélkül közöljük:

„Ezúton tájékoztatom, hogy az MLSZ Versenybizottsága Főtitkári utasítás alapján a 2018-2019. évi NBIII. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban a szombati napra kiírt bajnoki mérkőzéseket 2018 szeptember 01. napjától (5-30. fordulók) egységesen vasárnapi napra helyezi át.

A Főtitkári utasítás emlékeztet arra, hogy az MLSZ Elnökségének elhatározása szerint a 2015-2016-os évadtól kezdve az NBI, NBII és NBIII-as bajnokságok egységes időrendben kerülnek megtartásra, nevezetesen alapesetben a hétvégi NBI-es mérkőzések szombati napon, az NBII-es és NBIII-as mérkőzések vasárnap kerülnek megrendezésre. Ez alól indokolt esetben kivételes döntés hozható, pl. ha a férfi felnőtt válogatott mérkőzése vasárnapra esik (pl. 2018. november 18.)”

Amint valóban végleges lesz a menetrend, úgy azt teljes egészében megtalálják majd drukkereink honlapunkon is. Ami biztos, a KTE programja augusztus végéig nem változik, a Szentlőrincet még szombaton tudjuk fogadni, azonban szeptember első hétvégéjén a határozat fényében már vasárnap kell utaznunk Hódmezővásárhelyre.

A KTE következő három meccse:

08.12. (vasárnap): Dabas – KTE, 17:00

08.19. (vasárnap): KTE – Paks II., 17:00

08.25. (szombat): KTE – Szentlőrinc, 17:00

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók