A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy István gólpasszal mutatkozott be

Nagy István télen az NBII-ből érkezett hozzánk, debütálására azonban sérülés miatt eddig várni kellett. A HFC ellen végül eljött ennek is az ideje, ráadásul egy gólpasszt is kiosztott.

Bemutatkozásként rögtön egy gólpasszt osztottál ki a HFC ellen, hogy érezted magad a pályán?

Próbáltam bizonyítani, mindent megtettem annak érdekében, hogy jól menjen a játék, de sajnos a játékomon az még látszik, hogy sokat kellett kihagynom. Nem éreztem még azt, hogy úgy ment, ahogy kellett volna, de ez a gólpassz azért talán „megmentette” játékomat, így azért nem sikerült annyira rosszul.

Sérülésed rendben van már teljesen?

Teljesen magam mögött tudtam hagyni, nagyon jól sikerült érzésem szerint a felépítésem a csapaton belül. Buzási Petiék nagyon sokat segítettek, úgyhogy 100 százalékos állapotban érzem magam.

Nem volt egy könnyű meccs, szívósan védekezett a HFC, mi a kulcs ilyenkor a sikerhez?

A türelem a legfontosabb, ez idővel meghozza az eredményt. Szintén nagyon fontos az ilyen meccseken, hogy az első két helyzetből legalább egyet be kell rúgni, ez meg tudja könnyíteni a helyzetet. Nem nagyon lesznek egyébként könnyű meccseink, mindenki a Kecskemétet akarja most megverni.

Egyelőre két iksz, két győzelem a mérleg tavasszal, hogyan értékelnéd az eddigi szereplést?

A saját játékomhoz tudom hasonlítani a helyzetet, kicsit görcsösen kezdtünk, az elején elmaradtak a győzelmek, mert sok helyzetet hagytunk ki. Még nem olyan a játék teljes egészében, amit mi elvárunk magunktól, de a győzelmekkel a játék is jönni fog, egyre jobbak és jobbak lehetünk.

Neked gyakorlatilag hazai pálya lesz a hétvégi meccs a Majos ellen, hiszen bölcskei vagy. Utolsó az első ellen, de most nyert először a Majos. Tét nélkül futballozhatnak, mi lesz a kulcs?

Ahogy azt korábban is mondtam, a türelem most is kulcsfontosságú lesz. Nem szabad idegeskednünk akkor sem, ha az elején nem tudunk betalálni, de az kell legyen a cél, hogy az első gólt minél előbb megszerezzük.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók