A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy István komoly célokért küzdő klubhoz szeretett volna kerülni

Nagy István személyében egy hosszú évek óta az NBI-ben és az NBII-ben futballozó, rengeteg tapasztalattal rendelkező támadó középpályást igazolt klubunk. A 34 esztendős játékos olyan klubba szeretett volna igazolni, ahol komoly célokért küzdhet, ezt szerinte megtalálta Kecskeméten.

Nagy István kifejezetten fiatalon tagja lett a dunaújvárosi felnőtt csapatnak, majd profi karrierjét az NBII-es Paksban folytatta. Pályafutása zömét a másodosztályban töltötte, Szolnokon és Békéscsabán kifejezetten eredményesnek bizonyult. Az utóbbi másfél évben Ajkán futballozott, innen igazolt a KTE HUFBAU-hoz:

„Ajkán az utóbbi időszakban nem szerepeltem annyit, mint szerettem volna, ezen szerettem volna elsősorban változtatni egy klubváltással. Olyan csapathoz szerettem volna ugyanakkor kerülni, ahol komoly célokért lehet futballozni, Kecskemét ilyen hely. Minden adott ahhoz, hogy a következő szezontól újra az NBII-ben szerepeljen a KTE, illetve én is ott játszhassak” – mondta Nagy István.

Nagy István nem ismeretlen közegbe kerül, előzetesen informálódott is, illetve néhány játékosunkkal már korábban is futballozott együtt.

„Utána néztem a teljes keretnek, négy-öt játékossal már fociztam is együtt a múltban. A többiek közül is sokakat ismerek, de természetesen vannak bőven fiatalok is, akikkel korábban még nem találkoztunk” – folytatta Nagy.

Mire is számíthatnak a drukkerek Nagy Istvántól? Egy dolog biztos, a kitűnő bal lábbal megáldott játékos kifejezetten érzi a kaput, a pontrúgásai mindig veszélyt hordoznak magukban, illetve az előkészítésben is jeleskedik. Szolnokon 27 gólja mellett 19 gólpasszt, míg Békéscsabán 14 találata mellett 10 előkészítést jegyzett az NBII-ben, de legutóbb Ajkán is 4-szer talált be.

„Azt hiszem, a játékintelligenciám emelhető ki első helyen, itt tudok talán a legtöbbet segíteni a csapatnak, de ide vehetjük a rúgótechnikámat is. Egy meccsét már megnéztem a csapatnak, abszolút bizakodó vagyok ennek alapján. Úgy érzem, hogy feküdni fog számomra az a játék, amit a Kecskemét képvisel” – zárta bemutatkozóját új játékosunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók