A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy Krisztián: A Vasastól sem szabad megijednünk

Nagy Krisztián kitűnő formában futballozott a Csákvár ellen, nem csoda, hogy a mérkőzés legjobbjai közé tartozott. Középpályásunk szerint a Vasastól sem szabad megijednünk.

A Csákvár ellen a mezőny legjobbja voltál, milyennek élted meg a meccset?

Az első félidőben azt éreztem, hogy birtokoljuk a labdát, sokkal több helyzetünk is van, a Csákvárnak talán nem is volt. A másodikban kicsit visszább álltunk, de ebben benne volt az is, hogy ellenfelünk próbált nyomni. Szépen lassan kinyíltak, amit a végén ki is használtunk.

Jön a bajnokesélyes Vasas, hogyan lehet meglepni őket?

Természetesen kitűnő játékosokból áll a Vasas, de nem szabad tőlük sem megijednünk. Éppen a Siófok lehet jó példa számunkra, hiszen legutóbb döntetlent játszottak velük. Diósgyőrben sem mi számítottunk az esélyesnek, de mégis döntetlent értünk el azok után, hogy a Vasas kikapott Miskolcon. Bátran kell futballoznunk, azt a játékot kell előnyben részesítenünk, amit eddig is.

Milyen a hangulat az öltözőben az utóbbi hetek sikerei után?

A hangulat tulajdonképpen a felkészülés első napjától kezdve ugyanolyan. Szinte a teljes csapat az elejétől együtt van, néhány emberrel egészült ki azóta, így egyben vagyunk, igazán jó a közösség. Ebbe beletartozik a stáb, illetve mindenki, aki a háttérből segíti a munkánkat a klubnál.

Sokan már Modric-nak becéznek a szurkolók közül, mennyire hallgatsz az új nevedre?

Már a többiek is mondogatták az öltözőben, de maximum a kinézetemet lehet hozzá hasonlítani... Örülök neki persze, nagyon megtisztelő, hogy a szurkolók így becéznek. Próbálok kiemelkedni a mérkőzéseken, tán még valami hasonló szerepkört és játékot hozzátenni ebben a ligában, amit ő, de összehasonlítani sem lehet minket.

A szurkolók is egyre többen és egyre jobban támogatnak titeket, mit éreztek ebből a pályán?

Abszolút érezzük a támogatásukat, ha éppen gyengébb periódusban vagyunk is, vagy ha például én egy pontrúgáshoz futok ki pont előttük. Főleg az volt pozitív, amikor a Budaörs elleni vereség után is ugyanúgy jöttek a dicsérő és biztató szavak a lefújás után, noha 3-2-re kikaptunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók