A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy Krisztián: Alig várom a rajtot

Nagy Krisztián tavaly szeptemberben játszott utoljára tétmérkőzést, sérüléséből felépülve viszont már izgatottan várja, hogy újra ott legyen a pályán.

– Hogy tetszett az új pálya edzésen?

– Már alig várjuk a rajtot! Azok közé a játékosok közé tartozom, akik már évek óta Kecskeméten futballoznak, így különösen nagyra értékelem azt, hogy ilyen kitűnő pályán futballozhatunk mostantól hazai pályán. Jó látni azt, hogy a klub és a csapat folyamatosan fejlődik.

– Mindenki izgatott a rajt előtt, esetedben ennek külön jelentősége is van. Milyen állapotban vagy?

– Természetesen valamivel izgatottabban várom az első mérkőzést, hiszen hosszú ideig csak a lelátóról szurkolhattam a csapatnak. Ezek után már azt is hatalmas dolognak élem meg, ha ott lehetek legalább a kispadon, a pályára lépésről nem is beszélve, óriási élmény lenne hazai közönség előtt. Sok idő telt el az utolsó bajnokim óta, de jól érzem magam fizikálisan, végig tudtam csinálni a felkészülést. Ahhoz természetesen kell még egy kis idő, hogy a legjobb formámat is elérjem, de ezen dolgozok minden nap.

– Annyi titkot már talán megoszthatunk a Vasas elleni felkészülési meccsekről így egy hét távlatából, hogy megszerezted első gólodat visszatérésed után. Ez mekkora plusz lökést adott neked?

– Leírhatatlanul boldog voltam, hogy ilyen hosszú kihagyás után újra megtapasztaltam a gólszerzés örömét. Esetemben még a fokozatos terhelésről szólt a nyári munka, nem akartunk a stábbal kockáztatni és kapkodni, így 90 percet nem véletlen nem játszottam eddig. Az edzőmeccs mindig más, de arra mindenképpen jó, hogy különböző szituációkra felkészítse magát az ember. Én is ezen voltam, így alig várom, hogy bajnokin is játszhassak.

– Milyen ellenfélre számítasz?

– Nagyon jó ellenfélre számítok, megnéztük a nemzetközi kupameccsüket is. Kitűnő egyéni képességekkel megáldott játékosai vannak a Fehérvárnak, ehhez egy kitűnő edző párosul, aki tökéletesen fel tudja őket készíteni. Nagyon koncentrálnunk kell, ki kell emelni azt is, hogy távolról is veszélyes futballistáik szép számmal vannak, illetve az egy az egy elleni játékban is erősek. A maximumot kell kiadnunk magunkból.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók