A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagy Krisztiánnal szerződést hosszabbítottunk

Folyamatosan zajlik a csapatépítés a háttérben, ezzel párhuzamosan sorban kerülnek oda az aláírások a szerződésekre is. Klubunk egyik fő célja, hogy a feljutást kiharcoló csapat magja megmaradjon, ennek egyik fontos lépése Nagy Krisztián megtartása is, aki aláírta új szerződését.

Nagy Krisztián tavaly nyáron igazolt hozzánk, az ezüstérmes csapatban 32 mérkőzésen 1 gólt és 6 gólpasszt jegyzett hatalmas munkabírású középpályásunk. A feljutás után nem volt kérdés számára, hogy Kecskeméten szeretné folytatni pályafutását, így örömmel írta alá új szerződését.

– Gyakorlatilag egy percet sem kellett gondolkodnom azon, hogy hol szeretném folytatni a pályafutásomat, egyértelmű volt számomra, hogy Kecskeméten. A feljutás hatalmas öröm volt mindenki számára, de amióta a stáb kiadta az egyéni programot, azóta szerintem mindenki csak az új szezonra koncentrál. Megvannak a céljaim, a csapattal egyértelműen a bennmaradás, minél több pontot begyűjtve. Egyénileg sok játékpercet, gólokat és gólpasszokat szeretnék elkönyvelni, egyben meghatározó játékossá válni az élvonalban. Bízom benne, hogy ez sikerül, magam részéről mindent meg fogok ezért tenni, hogy nyugodt lelkiismerettel nézzek tükörbe a következő szezon végén is. Nagyobb lesz a versenyhelyzet természetesen, átalakul majd a csapat is, de ez egy osztályváltásnál természetes – mondta Nagy Krisztián.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók