A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nagypályás edzőmeccsre készülnek az öregfiúk

Március 18-án (hétfőn) Tápiószentmártonban lép pályára a KTE öregfiúk csapata, a Kincsem Lovaspark SE-től kaptak meghívást Kovrig Ákosék. Hosszú idő után először állhatnak össze nagypályán a korábbi lila-fehér kedvencek, ami a jövőben is céljaik közt szerepel.

Kovrig Ákos elmondta, hogy nagy vágyuk és tervük, hogy nyártól a Pest megyei öregfiúk bajnokságra is nevezhessenek, így külön örül annak, hogy meghívást kaptak Tápiószentmártonba:

„Nagyjából 18-20 játékossal beszéltem már, kb. 13-14 fővel tudunk elutazni a meccsre. Minőségben is jól állunk, többek közt Némedi Norbi, Csordás Csabi, Török Laci, vagy éppen Montvai Tibi is pozitív választ adott. Örülünk a Kincsem meghívásának, nagyon jó kezdeményezés. Már korábban is említettem, hogy van egy tervünk: szeretnénk elindulni a nagypályás öregfiúk bajnokságban augusztusban, amit Pest megyében szerveznek. Tettünk már lépéseket, pozitív a fogadtatás a szövetség részéről, tárt karokkal várnak minket. Úgy érzem, hogy szurkolói részről is lehet erre igény, jó futball program lehet ez hétfő esténként. Bízom benne, hogy tavasszal lesznek még hasonló meghívásaink, szívesen megyünk.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók