A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nánási Balázs elhunyt barátjának és családjának ajánlotta gólját

Nánási Balázs szerezte csapatunk első gólját hétvégén, amikor a KTE HUFBAU a Szabadkikötőt győzte le 2-0-ra a Széktói Stadionban. Védőnk nehéz időszakon ment át, ugyanis éppen az RKSK elleni mérkőzés napján tudta meg, hogy gyerekkori barátja infarktusban elhunyt aznap.

Számodra különös jelentőséggel bírt a Szabadkikötő elleni gólod, ami nagyon fontos a csapat számára is. Hogyan tekintetnél vissza a meccsre?

Tudtuk, hogy egy kellemetlen ellenféllel fogunk találkozni, nagyon mélyen és sűrűn védekeztek, nehéz volt feltörni őket. Megpróbáltuk megbontani őket, szerencsére egy pontrúgás szituáció után sikerült gólt szereznem, ami fel is szabadította jó értelemben a csapatot. Számomra különös jelentőséggel bír ez a gól, amit gyerekkori barátomnak, Lajos Tamásnak és családjának szeretnék ajánlani. Sok erőt és kitartást kívánok nekik innen is! Egy hónappal ezelőtt, az RKSK elleni meccs napján hunyt el tragikus hirtelenséggel, infarktusban. Ő is futballozott Tiszavasváriban, nagyon közel álltunk egymáshoz, egy rendkívül értékes ember volt.

Hétvégén már a PMFC elleni rangadó következik, hogyan várjátok a meccset?

Ma még a mögöttünk hagyott meccset elemeztük, levonva belőle a megfelelő konzekvenciákat. A hét második felében foglalkozunk majd a Péccsel. Mindenki tudja, hogy mennyire jó csapatról van szó, sorra nyerték a mérkőzéseket, s bár a Monorral most döntetlent játszottak, nagyon erős keretük van. Ettől függetlenül nem megilletődötten akarunk játszani, nem is bunkerfocira készülünk. Nyerni szeretnénk!

Hogyan haladtok az összecsiszolódással?

Mindenki tudja, hogy egy új csapatról van szó gyakorlatilag. Sokan mentek, sokan érkeztek, ennek a keretnek még össze kell rázódnia, meg kell ismerni a társakat, egymás minden gondolatát. Ehhez nyilván idő is kell, amit a stáb és a vezetés is tud. Érzésem szerint jó úton haladunk ahhoz, hogy egy jó csapat váljon belőlünk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók