A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBI-es múltra visszatekintő rangadó jön Pécsen

A kupameccsek miatti szünet előtt igazán komoly derbi vár csapatunkra, a KTE HUFBAU vasárnap a Pécsi MFC vendége lesz. A két csapat az élbolyban szerepel ebben a szezonban, és döntő fontosságú rangadót vívnak egymás ellen.

A PMFC lehengerlő játékkal kezdte a bajnokságot, a komoly nyári erősítések után az eredmények is gyorsan elkezdtek jönni. Első öt meccsükön 26 góllal terhelték meg az ellenfelek hálóját, kivégezték a Szekszárdot (4-0), a Taksonyt (8-1), a Dabas-Gyónt (6-0) és a Rákosmentét is (6-0), egyedül a Kozármisleny tudott partiban lenni velük (2-1). Legutóbb Monoron játszottak rangadót, ahol 2-2-es döntetlenük után ugyan megszakadt nagy sorozatuk, de továbbra is vezetik a tabellát.

Tavaly nem bírtak egymással az NBI-ben is emlékezetes meccseket játszó csapatok, mindkét találkozó döntetlennel zárult. Érdemes a meccs kapcsán megemlíteni, hogy 14:00-kor egy PMSC – UTE gálameccsre is sor kerül, hazai oldalon ott lesz Czéh László is, aki a pécsi és a kecskeméti labdarúgásnak is meghatározó alakja.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók