A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBII-es csapattal találkoztunk

Szombaton a másodosztályú Dorogi FC látogatott hozzánk a Széktói Stadionba, akikkel kiegyenlített mérkőzést vívtunk. A találkozót végül egyetlen gól döntötte el.

A vendégek kezdtek aktívabban, egy ígéretes fejessel veszélyeztettek először, mely fölé szállt. Erre mi is válaszolhattunk volna egy kapu előtti kavarodásból, de a kapu torkában menteni tudtak a védők. Egy újabb dorogi kísérlet után gólt szereztünk, Vágó fejelt a kapuba egy pontrúgás után, ám ezt les miatt nem adták meg. Mi maradtunk támadásban, egy jobb oldali akció végén Babolek kapott labdát, ám lövésébe belelépett a védő, majd Szabó próbálkozott távolról. Néhány kósza vendég átlövés után Asztalos előtt adódott ziccer, Hegedűs ugratta ki, de egy védő lába ismét útját állta lövésének. A félidő végén Vágó fejesét fogta még a kapus, majd némileg a semmiből szerzett vezetést a Dorog, egy szöglet után voltak eredményesek (0-1).

Fordulás után inkább a játék küzdelmesebb oldala domborodott ki, Nánási közeli fejesénél azonban a helyén kellett lennie Mursits kapusnak. A folytatásban Babolek szabadrúgása okozott veszélyt, mely nem sokkal tekeredett a bal felső mellé, majd Hirman fejese szállt fölé. Gól már nem született, így kiegyenlített találkozón a vendégek tudtak nyerni.

Kecskeméti TE – Dorogi FC (NBII) 0-1 (0-1)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Kunsági – Tamaskó, Nánási, Fehér, Grünvald, Hegedűs, Vágó, Szabó D., Asztalos, Babolek, Kéri.

Csere: Berta (k), Hirman, Peres, Selyem, Karacs

Zoran Kuntics (KTE): Egy stabil NBII-es csapattal játszottunk, akik komoly erőt képviselnek a másodosztályban. Igazán jó erőpróba volt ez ahhoz, hogy mi is felmérjük, hogy hol tartunk. Sikerült nagyjából eltüntetni az osztályok közti különbséget. Annyiban jelenetkezett csak, hogy ellenfelünk nem csinált olyan butaságot, mint mi a gól előtt, de egy 17 éves gyerektől nem is várható el, hogy tökéletesen megoldja a védekezést. Neki is jó iskola volt ez. Öt-hat helyzetünk adódott ma, amiket sajnos nem tudtunk berúgni, de biztos vagyok benne, hogy a csatárok, a középpályások és a védők is jobb formába lendülnek majd a bajnokság kezdetére, amikor ez igazán fontos lesz. Jól dolgoznak a srácok, úgyhogy megérdemelnek most két szabadnapot.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók