A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: 9. helyen zárt a KTE

Vasárnap véget ért a szezon az NBIII-ban, így a közép csoportban is. Az utolsó körben igazán nagy kérdéseket már nem kellett megválaszolni, de a végeredmény szempontjából azért még több mérkőzés végkimenetele is számított.

A KTE a 9. helyen zár, feljutott a Szeged-Grosics

A Kecskeméti TE hátrányból fordítva verte az RKSK-t, ez a siker végül azt jelentette, hogy egy pozíciót javítani tudtunk, így a 9. helyen fejeztük be a bajnokságot. Végezhettünk volna előrébb is, ám az Iváncsa alaposan elkalapálta otthon a SZEOL-t, mely így is bronzérmes lett. A Szentlőrinc győzelemmel ünnepelte az ezüstöt, illetve a kifejezetten jó szezont, míg a bajnok Szeged-Grosics sem hagyott esélyt a Honvéd II-nek. Nem sikerült szépre a búcsú a kiesőknek, a Hódmezővásárhely sokkoló pofonba szaladt bele otthon, de a Makónak sem volt esélye Dunaújvárosban, míg a Paks II. csak döntetlenre volt jó a Taksony ellen.

Eredmények:

Iváncsa – SZEOL 4-0

Paks II. – Taksony 2-2

KTE – RKSK 3-1

Hódmezővásárhely – Szekszárd 0-6

Kozármisleny – PMFC 1-0

Dunaújváros – Makó 3-0

Szeged-Grosics – Honvéd II. 4-1

Dabas – Szentlőrinc 1-2

Összefoglalva a legfontosabb eseményeket, a Szeged-Grosics esélyeshez méltóan megnyerte a közép csoportot, ezzel feljutott az NBII-be. A Makó, a Hódmezővásárhely és a Paks II. kiesett.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók