A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Akár el is dőlhet a bajnoki cím sorsa

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a tavasz legfontosabb meccse következik az NBIII. közép csoport 27. fordulójában, hiszen a második Szentlőrinc az éllovas Szeged-Grosicsot fogadja vasárnap. A bajnoki cím mellett, akár a kiesőzónában is eldőlhetnek a lényeges kérdések.

Négy körrel a vége előtt jelenleg 5 pont a Szeged-Grosics előnye a Szentlőrinc, 7 a harmadik SZEOL előtt, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy győzelemmel már meg is kezdhetné a tervezést a másodosztályra az éllovas. Tavaly kikaptak otthon, így a visszavágás sem lehet mellékes motiváció számukra. Az üldözők közül a SZEOL és a Dunaújváros is egy-egy középcsapattal találkozik, míg a kiesés szempontjából is rendkívül nagy téttel bíró meccsek jönnek.

A Hódmezővásárhely biztosan kiesik, ha nem nyer a Honvéd II. vendégeként, de ugyanez a sors vár a Makóra is, hogyha nem tudnak minket legyőzni, közben a Szekszárd nyerni tud a Dabas ellen. A jó formában lévő PMFC-hez a Paks II. látogat, és vereség esetén akár Tököli Attiláék is reménytelen helyzetbe kerülnének, de matematikailag is kiesni még nem tudnak ebben a körben. 

A 27. forduló programja:

Szentlőrinc – Szeged-Grosics

Iváncsa – Dunaújváros

SZEOL – Kozármisleny

Honvéd II. – Hódmezővásárhely

Makó – KTE

PMFC – Paks II.

Szekszárd – Dabas

RKSK – Taksony

A Lila Köd tippversenye most sem marad el, már várják a tippeket a kte.taccs.hu oldalon!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók