A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Bajnok a Szeged-Grosics, kiesett a Paks II.

Gyakorlatilag minden fontos kérdésre választ kaptunk a közép csoport 29. fordulójában, hiszen eldőlt a bajnoki cím, illetve az utolsó kieső kilétére is fény derült.

Feszült és parázs szegedi rangadón dőlt el az arany sorsa, a három piros lappal is tarkított derbin az éllovas végül Germán büntetőjével gyűjtötte be a pontokat a hajrában. Ehhez az is kellett, hogy a hazaiak a 92. percben saját tizenegyesüket már kihagyják, így hiába szórta meg a Szentlőrinc az Iváncsát, biztosan bajnok a Szeged-Grosics.

Szintén két élcsapat találkozott Csepelen, ahol a Honvéd „tarcsi” legyűrte a Dunaújvárost, így minimális esélyük még arra is maradt, hogy akár közvetlenül a dobogósok mögé zárkózzanak az utolsó körben. A Taksony és a Dabas nem bírt egymással, a Kozármisleny alaposan megszórta a már biztos kieső Makót. A Pécs abszolút meglepő zakóba szaladt bele, négyet kaptak otthon a Hódmezővásárhelytől. Ebben a körben az utolsó kieső nevére is fény derült, a Paks II. kikapott Rákosmentén, így a Szekszárdnak tökéletesen elég volt a döntetlen is ellenünk. 31 pontjuk egyben arra is garancia, hogy biztosan nem a közép csoportból kerül ki a legrosszabb 13. helyezett.

A 29. forduló eredményei:

Szentlőrinc – Iváncsa 5-0

SZEOL – Szeged-Grosics 0-1

Honvéd II. – Dunaújváros 1-0

Makó – Kozármisleny 0-4

PMFC – Hódmezővásárhely 2-4

Szekszárd – KTE 0-0

RKSK – Paks II. 1-0

Taksony – Dabas 1-1

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók