A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Bivalyerős csoportba kerültünk

Elkészült az NBIII. 2018/2019-es kiírásának csoportbeosztása, a Kecskeméti TE a papírformának megfelelően középre került. Nyugodtan kijelenthető, hogy ez a csoport tűnik a legnehezebbnek és legkiegyensúlyozottabbnak.

Némileg talán meglepő módon a Szeged-Grosics Akadémia is ide kapott besorolást, mely papíron Gyulán játssza hazai meccseit, persze az is fura helyzet lett volna, ha a két nevében szegedi csapat külön csoportba kerül. Az NBII-ből érkező együttes egyébként talán a teljes mezőny legerősebb csapata, hiszen a másodosztályú keret magját egyben tudták tartani.

Akad persze még bőven erős klub, így a tavalyi élcsapatok közül az Iváncsa, a Dunaújváros és a SZEOL sem gyengült a hírek szerint, a Kozármisleny pedig a gondokkal küzdő, de legutóbb ezüstérmes Pécsből tudott erősíteni. Egy dolog biztos, izgalmas szezonnak nézünk elébe!

Keleti csoport:

Cigánd, DEAC, DVTK II., Eger, ESMTK, Füzesgyarmat, Gyöngyös, Jászberény, Nyírbátor, Putnok, Sajóbábony, Salgótarján, Sényő, Szolnok, Tállya, Tiszaújváros

Közép csoport:

Honvéd II., Dunaújváros, Dabas, Hódmezővásárhely, Iváncsa, Kecskeméti TE, Kozármisleny, Makó, Paks II., PMFC, RKSK, Szeged-Grosics Akadémia, Szekszárd, Szentlőrinc, SZEOL, Taksony

Nyugati csoport:

Ajka, Andráshida, BKV, Csepel, Dunaharaszti, Érd, III. Kerület, Ménfőcsanak, Komárom, Nagykainzsa, Pápa, Pénzügyőr, PAFC II., Sárvár, Szabadkikötő, Videoton II.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók