A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Egymást búcsúztathatja két csapat, döntő meccs előtt a Szeged-Grosics

A 28. fordulót rendezik már vasárnap az NBIII. közép csoportjában, nagy eséllyel eldőlhet a kiesés kérdése is. A Kecskeméti TE a PMFC elleni rangadóval folytatja a Széktóiban, egy győzelemmel több helyezést is előre léphetnénk.

A bajnoki címre hajtó Szeged-Grosics kötelező feladat előtt áll, az Iváncsát feltétlen le kell győzniük hazai pályán, ebben az esetben 5 pont marad az előnyük két körrel a vége előtt, aminek elégnek kell lennie a feljutáshoz már. Az üldözők közül a Szentlőrinc a Taksonyhoz látogat, míg a SZEOL-ra komoly erőpróba vár Dunaújvárosban, ha mindketten botlanak, akár bajnokavatás is lehet. 

A középmezőny továbbra is nagyon sűrű, az 5. és 12. hely között csupán 6 pont a különbség. Könnyen lehet, hogy ebben a körben is átrendeződik a sorrend, hiszen KTE – PMFC, Kozármisleny – Honvéd II. és Dabas – RKSK meccseket is rendeznek.

A kieszőzónában akár minden eldőlhet, a Hódmezővásárhely és a Makó könnyen lehet, hogy együtt szomorkodhat majd a lefújás után, hiszen ha döntetlent játszanak egymás ellen, mindketten kiesnek. Sok múlik a Paks II. – Szekszárd megyei, egyben kiesési rangadón, egy vendég sikerrel ugyanis a paksiak is kieshetnek.

A 28. forduló programja:

Szeged-Grosics – Iváncsa

Dabas – RKSK

Paks II. – Szekszárd

KTE – PMFC

Hódmezővásárhely – Makó

Kozármisleny – Honvéd II.

Taksony – Szentlőrinc

Dunaújváros – SZEOL

Minden mérkőzést vasárnap 17:30-kor rendeznek, egyedül Dunaújvárosban kezdenek 19:00-kor a csapatok. Tippverseny most is a kte.taccs.hu oldalon! 

Szerző: Nyitray András (fotó: Kurdi József/PMFC)

Média partnerek
Támogatók