A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Élre állt következő ellenfelünk, először nyert idén a Makó

A 22. fordulóban több meglepetés is akadt, a KTE szintén bravúrt szállított azzal, hogy a 8 meccs óta veretlen Dunaújvárost legyőztük. A Szentlőrinc kikapott, amit az üldöző Szeged-Grosics ki is használt, így következő ellenfelünk már éllovasként fogad minket.

Nagyot küzdöttünk a három pontért, erre Gyulán is szükség lesz egy bravúrhoz

Ebben a fordulóban megint csak egy dobogós tudott így nyerni, a Szeged-Grosics is nagyon megizzadt ugyanakkor Pakson, emberelőnyben futballozva is csak a hajrában tudták megszerezni a győztes gólt. A Szentlőrinc szintén egy góllal kapott ki a baranyai rangadón, így a második helyre szorultak vissza. A Dunaújváros kecskeméti vereségével a SZEOL tudott élni, a szegediek alaposan kitömték a mostanság gyenge formában szereplő Taksonyt.

Akadt meglepetés a fővárosban is, hiszen a tavasszal kitűnő eredményeket szállító RKSK a Honvéd II. ellen tudott fordítani az utolsó percekben. Megszerezte első győzelmét tavasszal a Makó, ezt a Szekszárd bánhatta, főleg azért, mert belátható távolságba kerültek ezzel a kiesőzónától. A Kozármisleny ezúttal Hódmezővásárhelyen talált be háromszor, a Dabas és az Iváncsa megosztozott a pontokon.

A 22. forduló eredményei:

Taksony – SZEOL 0-5

Dabas – Iváncsa 1-1

Paks II. – Szeged-Grosics 0-1

KTE – Dunaújváros 1-0

Hódmezővásárhely – Kozármisleny 0-3

Szekszárd – Makó 0-1

Rákosmente – Honvéd II. 2-1

PMFC – Szentlőrinc 1-0

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók