A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Fontos szakasza következik a bajnokságnak

A bajnokság kétharmadán vagyunk túl október közepén, a KTE számára eddig a közép csoport abszolút három részre osztható fel a sorsolás alapján. Ahogy a szezon legelején, úgy most az ősz hátralévő részében is egy olyan periódus következik, ahol létfontosságú minél több pont megszerzése.

A szezon első öt fordulójában főleg olyan csapatokkal találkoztunk, akik a verhető kategóriába tartoztak, ebben az időszakban gyűjtögettük is a pontokat, csak a Szentlőrinctől kaptunk ki, mely azóta is menetel. Sokkal fájóbb talán, hogy Hódmezővásárhelyen egy abszolút nyerhető meccsen buktunk két pontot. Az igazán nehéz periódust egy Kozármisleny elleni hazai 1-1-el kezdtük, majd Dunaújvárosban a kifejezetten jó második félidőnk kevés volt a pontszerzéshez. A Szeged-Grosics ellen az utolsó tíz percben kapaszkodtunk vissza kétgólos hátrányból, de a tavalyi bronzérmes Iváncsa ellen csatárok és pont nélkül maradtunk. Az élcsapatok és bajnokesélyesek elleni sorozatot zártuk vasárnap a SZEOL legyőzésével, mely kellő önbizalmat adhat a folytatáshoz is. 

A szezon utolsó harmada egy kis tavaszi desszerttel is ki lesz egészítve, hiszen azzal a Taksonnyal zárunk majd, akik ellen kezdtünk, összességében tehát 6 mérkőzés maradt erre az évre. Jelen állást nézve három olyan csapattal találkozunk, akik előttünk állnak, de ez a Taksony és a Honvéd II. esetében is egyetlen pontot jelent, a Szekszárd csak gólkülönbséggel előz meg minket. Az RKSK, a Makó és a PMFC mögöttünk vannak, de nem sokkal leszakadva, ezért is lenne fontos, hogy minél több győzelmet tudjunk bezsebelni a hajrában.

A KTE hátralévő meccsei (ellenfelünk helyezése):

10.21. (vasárnap): Honvéd II. – KTE, 14:00 (6. hely, 14 pont)

10.28. (vasárnap): KTE – Makó, 14:00 (13. hely, 10 pont)

11.04. (vasárnap): PMFC – KTE, 13:30 (14. hely, 9 pont)

11.11. (vasárnap): KTE – Szekszárd, 13:30 (9. hely, 13 pont)

11.17. (szombat): RKSK – KTE, 13:00 (12. hely, 11 pont)

11.25. (vasárnap): Taksony – KTE, 13:00 (7. hely, 14 pont)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók