A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Kikapott a Szentlőrinc, újabb KTE döntetlen

Hétvégén az őszi szezon papíron véget ért, ám a tavaszi első fordulót még idén rendezik, így még nem ért véget erre az évre a bajnokság. Véget ért viszont a Szentlőrinc nagy sorozata, a KTE újabb döntetlenének köszönhetően továbbra is „remispecialista” a közép csoportban.

Megtorpant, de még magabiztosan vezet a Szentlőrinc

A listavezető Szentlőrinc 12 meccset nyert meg zsinórban, és ahogy az minden sorozattal lenni szokott, úgy ez is megszakadt hétvégén. Az ünneprontó szerepét a Dabas vállalta magára, akik mindhárom pontot elhozták ráadásul Baranya megyéből. A botlást ki is használta a Szeged-Grosics, mely a Honvéd II. otthonában nyert rangadót, így 6 pontosra csökkent hátrányuk. A SZEOL az Iváncsát verte meg, ezzel be is biztosították dobogós helyüket a téli szünet előtt.

A dobogó mögött nagy a torlódás, a Honvéd botlását egy makói sikerrel használta ki a Dunaújváros, de a Kozármisleny elvérzett a baranyai rangadón Pécsen. Szépen csöndben a gyengén kezdő Dabas is felzárkózott, szerencsés esetben akár még két helyet is előre tudnak lépni idén.

Az újonc Taksony továbbra is nagyon szorgosan gyűjti a pontokat, Namquita Roland góllal és győzelemmel ünnepelte születésnapját Paks II. ellen, így tartja magát a középmezőny első felében aktuális ellenfelünk. Az alsóházban a Szekszárd hazai pályán kapott ki a Hódmezővásárhelytől, míg a KTE a mezőny legtöbb pontosztozkodását számolja a mezőnyben, Rákosmentén már a nyolcadikra került sor.

Az utolsó idei tétmeccsünkre a már emlegetett Taksony vendégeként kerül sor, akik Dunaharasztiban fogadnak majd minket. A 16. forduló mérkőzését november 25-én (vasárnap) rendezik, kezdés 13:00-kor!

A 15. forduló eredményei:

SZEOL – Iváncsa 2-0

Taksony – Paks II. 2-1

RKSK – KTE 1-1

Szekszárd – Hódmezővásárhely 0-1

PMFC – Kozármisleny 1-0

Makó – Dunaújváros 0-1

Honvéd II. – Szeged-Grosics 0-2

Szentlőrinc – Dabas 0-2

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók