A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Nyeretlenségi és veretlenségi sorozatok is folytatódhatnak

Az NBIII. 9. fordulójában érdekes meccseket rendeznek a közép csoportban, hiszen a felsőházi és alsóházi rangadók mellett a középmezőnyben is érdekes csatákra van kilátás. A Kecskeméti TE Iváncsára utazik, de nézzük a többi meccset is.

Nincs jobb formában lévő csapat a Szentlőrincnél

A KTE a tavalyi bronzérmeshez utazik, az Iváncsa egyelőre pontosan annyi pontot szerzett, mint csapatunk. Ennek tükrében igazán nagy téttel bíró találkozóra van kilátás, hiszen aki nyerni tudna, az könnyen a tabella első felében ragadhat. 

A többi párharc közül élre kívánkozik a Dunaújváros – Kozármisleny és a Szentlőrinc – Szekszárd. A Mislenynek legalább pontot kellene szereznie ahhoz, hogy ne szakadjon le nagyon a listavezetőtől, a Szentlőrinc pedig immáron 6 győzelemnél tart zsinórban, de a Szekszárd idén már sok ellenfelét meg tudta lepni.

A két szegedi csapat verhető ellenfelet fogad hazai környezetben, a HFC-től nagy meglepetés lenne, ha éppen Gyulán szereznék meg első győzelmüket a bajnokságban. Az alsóházban is komoly párharcokra van kilátás, hiszen a szoros mezőnyben igazi hatpontos meccseket rendeznek.

A forduló programja:

SZEOL – Paks II.

Iváncsa – Kecskemét

Szeged-Grosics – Hódmezővásárhely

Pécs – Rákosmente

Makó – Taksony

Bp. Honvéd II. – Dabas

Szentlőrinc – Szekszárd

Dunaújváros – Kozármisleny

Minden mérkőzés vasárnap 14:30-kor kezdődik, kivéve a Dunaújváros – Kozármislenyt (18:00).

Amennyiben kedvet kaptatok egy Tippversenyre, lépjetek tovább a Lila Köd blogra, ahol minden héten megtehetitek ezt!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók