A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Papíron kötelező meccsek várnak az éllovasokra

A 21. fordulót rendezik vasárnap az NBIII. közép csoportjában, a Kecskeméti TE ebben a körben a Kozármisleny vendége lesz. Az éllovasok az alsóházhoz tartozó ellenfelekkel mérkőznek, de lesz a kiesés szempontjából is fontos párharc.

A dobogósok közül az éllovas Szentlőrincre vár talán papíron a legkönnyebb feladat, a Hódmezővásárhelyt kellene otthon legyűrni, míg a SZEOL a tavasszal remeklő RKSK-t fogadja. A Szeged-Grosicshoz a Dabas utazik, akik idén nem brillíroznak.

Igazi középcsapatok harca lesz az Iváncsa és a Taksony randevúja, de Kozármisleny – KTE találkozó is fontos lesz abból a szempontból, hogy ki tud még távolabb kerülni az alsó régiótól. A jó formában lévő Dunaújváros az egyre jobban kapaszkodó paksiakat fogadja, míg a Honvéd tartalékjai a Szekszárdot. Fontos mérkőzés vár az alaposan beragadó PMFC-re is, hiszen amennyiben kikapnak a sereghajtó Makótól, akkor nagyon közel kerülnek a kiesőzónához.

A 21. forduló programja:

Szentlőrinc – Hódmezővásárhely

Kozármisleny – Kecskeméti TE

Szeged-Grosics – Dabas

Iváncsa – Taksony

SZEOL – RKSK

Honvéd II. – Szekszárd

Makó – PMFC

Dunaújváros – Paks II.

Szinte minden mérkőzést március 31-én (vasárnap) 15:30-kor rendeznek, egyedül Dunaújvárosban kezdenek 17:00-kor a csapatok. 

A Lila Köd blog tippversenye most sem marad el, a forduló tipposzlopa csütörtökön 15:30-kor élesedik a kte.taccs.hu oldalon! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók