A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Rangadó Dunaújvárosban, baranyai csata Szentlőrincen

Akadnak persze még érdekes párosítások az NBIII. közép csoportjának 7. fordulójában, de történelme, múltja, illetve hagyományai alapján a Dunaújváros – Kecskeméti TE összecsapás számít a játéknap legérdekesebb párharcának.

A dobogó első két helyét birtokló szegedi egyesületek papírformának mondható meccsek előtt állnak, a SZEOL az újonc Taksonyt, a Szeged-Grosics a Paks II-t fogadja, persze az is igaz, az esélytelenebbnek tartott gárdák is okoztak már meglepetést idén.

A Paks II. éppen attól a Dunaújvárostól csent pontot kétszer is hátrányból, akik ellen mi is készülünk most. Lőrincz Emil első győzelmére hajt a csapat edzőjeként, s bár rutinos játékosok is szép számmal akadnak keretükben, ők sem számítanak verhetetlen ellenfélnek, az RKSK idegenben is legyőzte őket.

Egy baranyai rangadóra is sor kerül ezúttal, a Szentlőrinc a PMFC-t fogadja. A SzSE első két meccsét elvesztette, azóta azonban zsinórban négyszer nyertek, míg a pécsiek a zaklatott nyári események után tisztességgel tartották eddig magukat mindenki ellen.

Az élbolyban szereplő csapatok közül a Kozármisleny a sereghajtó HFC-t fogadja, a Szekszárd pedig Makóra utazik, a régóta gólképtelen Dabas az Iváncsával, a Honvéd II. az RKSK-val találkozik.

A forduló összes meccsét vasárnap rendezik ezúttal is, a Dunaújváros – KTE találkozó kezdődik egyedül 18:00-kor, a többiek 15:30-kor kezdenek.

NBIII. közép csoport, 7. forduló (09.16., vasárnap):

SZEOL – Taksony, 15:30

Iváncsa – Dabas, 15:30

Szeged-Grosics – Paks II., 15:30

Kozármisleny – Hódmezővásárhely, 15:30

Makó – Szekszárd, 15:30

Honvéd II. – RKSK, 15:30

Szentlőrinc – PMFC, 15:30

Dunaújváros – KTE, 18:00

Aki esetleg tippelne is a forduló meccseire, az a Lila Ködön továbbra is megteheti!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók