A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

NBIII: Vereséggel telel élen a Szentlőrinc, újra nyert a HFC

Az NBIII. 16. fordulója még inkább összesűrítette a mezőnyt, hiszen az alsó, illetve a felsőházban is rendkívül érdekesen alakultak az eredmények.

Vereséggel zárt, így a 13. helyen telel a KTE

A Szentlőrinc gyakorlatilag keretbe zárta az őszi szezonját, hiszen 12 győzelmüket elé, illetve mögé is 2 vereség került. Az évzárón a SZEOL vitte el a pontokat tőlük, ami azt jelenti, hogy legalább 3 klub lehet verenyben tavasszal a bajnoki címért. A SZEOL 4 pontnyira van már csak az éllovastól, míg a Makón nyerni tudó Szeged-Grosics csupán 3 egységre.

Az őket üldöző Dunaújváros már 6 pontra van a dobogótól, köszönhető ez annak is, hogy nem tudtak nyerni Pécsen, de a velük együtt lépkedő Honvéd II. is botlott az Iváncsa ellen. Ezt az ősz második felében magára találó Dabas használta ki, a Paks II. legyőzésével egészen az ötödik helyig nyomultak a Pest megyeiek. A bravúros félszezont hozó Taksony ellen ezúttal a KTE is elvérzett, a rendkívül hullámzó Kozármisleny Szekszárdon maradt pont nélkül. A sokak által végleg eltemetett Hódmezővásárhely is pozitívan mehet telelni, hiszen utolsó 4 fellépésükön 9 pontot szereztek, zárásként Rákosmentén nyertek.

Az NBIII. mindhárom csoportjából a 14-16. helyezett csapatok esnek ki, de a legrosszabb 13. is búcsúzik. A megszerzett pontok tekintetében egyelőre a keleti csoportban szereplő Sajóbábony lenne ez a klub. A három csoport bajnoka a másodosztályba léphet. Részletes tabella ITT!

A 16. forduló eredményei: 

Szentlőrinc - SZEOL 2-3

Honvéd II. - Iváncsa 1-1

Makó - Szeged-Grosics 1-2

PMFC - Dunaújváros 0-0

Szekszárd - Kozármisleny 1-0

Rákosmente - Hódmezővásárhely 0-1

Taksony - KTE 2-0

Dabas - Paks II. 3-2

A tavaszi szezon a 17. fordulóval veszi kezdetét március 3-án (vasárnap), a KTE a Dabast fogadja majd a Széktóiban. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók