A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Négy játékos távozik, több kiszemelt is a kerettel kezdte a felkészülést

Hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Kecskeméti TE felnőtt csapata, az első foglalkozáson már több kiszemelt is ott volt. A keretnek vannak távozói is, az érkezőkről minél hamarabb szeretne döntést hozni a szakmai stáb.

Az első edzésen 5 új arc jelentkezett játékra, az ő sorsukról a lehető legrövidebb időn belül döntést szeretne hozni Szabó Tibor, emellett 4 távozója már biztosan van a keretnek. Az első edzésen a bemelegítést követően a labdatartáson volt a hangsúly, majd szabad játékkal hangolódott rá a munkára a keret. A héten minden nap edzés szerepel a programban, kedden duplázni fognak a játékosok, ugyanis reggel erőnléti tréning is vár rájuk. A hetet a Tiszakécske elleni edzőmeccs zárja szombaton 9:30-kor.

A kerethez kapcsolódó jó hír, hogy hosszú kihagyás után Terbe Botond is a társakkal kezdhette el a munkát. Az utánpótlás-válogatott középpályás tavasszal szenvedett súlyos sérülést, így ősszel nem is léphetett pályára.

A kiszemeltek

Kunsági Roland 28 esztendős, a rutinos kapus a Honvéd akadémiáján nevelkedett, majd futballozott a REAC, az FTC, a Mezőkövesd, a Soroksár, a Győr és a Sopron színeiben is. A Fradiban az NBI-ben is pályára léphetett, emellett komoly NBII-es és NBIII-as tapasztalata van már, legutóbb 2017-ben az ETO-val nyert bajnoki címet a harmadosztályban. Nyár óta a III. Kerület játékosa, ahol 14 bajnokin volt kezdő.

A III. Kerületnél szerepelt ősszel Huszárik Zsolt is, a 29 esztendős játékos több poszton, a középpályán és a védelemben is bevethető. A Vasas színeiben az NBI-ben is bemutatkozhatott a szegedi kötődésű futballista, aki tavaly még az NBII-es Mosonmagyaróvárban játszott, ősszel 12 meccsen volt kezdő a Kerületben.

Pataki Zsolt a védelem közepén bevethető, a 23 esztendős játékos az őszi szezont Egerben töltötte, ahol 15 meccsen kezdőként lépett pályára az NBIII. keleti csoportjában. Az ifjú védő a DVSC nevelése, az akadémiáról kikerülve Békéscsabán, Gyulán, Felsőtárkányon, Balmazújvárosban és Hódmezővásárhelyen is megfordult.

Nagy Gergő 19 esztendős, támadószekcióban bevethető játékos, aki nyárig a Honvéd akadémiáján pallérozódott. Onnan Gyömrőre került, ahol ősszel 9 meccsen 3 gólig jutott a Pest megyei másodosztályban.

A 18 esztendős Parázs Botond Nagykőrösön kezdett el futballozni, majd 2011-2014-ig akadémiánkon nevelkedett, innen vitte el a Puskás Akadémia. Felcsúton folyamatosan lépkedett felfelé a korosztályos ranglétrán, ősszel már a tartalékok keretébe is többször bekerült a fiatal hátvéd.

A távozók

Ami a távozókat illeti, 4 futballistával elválnak közös útjaink: Rozsi Dominik, Nemesvári Dániel, Ladányi Patrik és Maczelka Gábor is távozik. Nekik ezúton is köszönjük a klubért tett szolgálataikat, illetve sok sikert kívánunk további karrierjükhöz!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók