A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Négy játékosunk készül válogatott meccsekre a héten

Összesen négy játékosunk került be a magyar válogatottak keretébe, hiszen Szalai Gábor, Horváth Krisztofer és Szuhodovszki Soma az A-válogatottal, míg Iyinbor Patrick az U21-es gárdával készülhet hétfőtől Telkiben. Összesen négy mérkőzésen lehet esélyük pályára lépni.

Szalai Gábornak nem lesz már új a környezet

A magyar A-válogatott csütörtökön Szerbiában lép pályára Eb-selejtezőn, mely a továbbjutás szempontjából hatalmas téttel bír. A szerb válogatott egy korábbi büntetés miatt ugyanakkor nem számíthat hazai szurkolókra, ami némi előnyt jelent Marco Rossi csapatának. A hazaiak kerete tele van topligás játékosokkal, így egyértelműen a legnehezebb találkozó vár a csapatra. A válogatott szeptember 10-én egy barátságos mérkőzéssel zárja a szeptemberi programját, a Puskás Arénában Csehország lesz az ellenfél. Amennyiben játékosaink pályára kerülnek, úgy debütálnának is egyben a nemzeti csapatban.

Az U21-es válogatott is fontos tétmérkőzésekre készül közben, hiszen csütörtökön Kazahsztánt fogadják Szegeden, majd jövő kedden Máltán lép már pályára Gera Zoltán csapata. Iyinbor Patrcik rendszeresen tagja a korosztályos válogatott keretének, így jó esélye van arra, hogy ezúttal is kezdőként számoljanak vele.

Válogatott program:

09.07. (csütörtök):

A-válogatott: Szerbia – Magyarország, 20:45

U21: Magyarország – Kazahsztán, 17:45 (Szent Gellért Fórum, Szeged) 

09.10. (vasárnap):

A-válogatott: Magyarország – Csehország, 18:00 (Puskás Aréna, Budapest) 

09.12. (kedd):

U21: Málta – Magyarország, 17:45

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók