A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Négy játékosunkkal is új, hosszú távú szerződést kötöttünk

Pénteken négy játékosunkkal is új szerződést kötött klubunk, ennek értelmében hosszú távú megállapodást írtunk Mihajlo Meszhivel, Nagy Krisztiánnal, Belényesi Csabával és Szabó Alexel is.

Ahogy azt klubunk már korábban is hangsúlyozta, jól szereplő csapatunk értékeinek megtartása a cél. Ennek jegyében mind a négy említett játékossal megállapodtunk egy hosszú távú folytatásban, és a szerződésekre a mai napon az aláírások is rákerültek.

Nagy Krisztián és Szabó Alex a feljutó csapatnak is alapemberei voltak, nemrég 50. tétmeccsüket játszották már lila-fehérben. A 27 esztendős Nagy Krisztián az NB I-ben egy új arcát is megmutatta a jobb oldalon nagyszerű teljesítményt nyújtva, 16 NB I-es meccsen négy gólt és két gólpasszt ért el. Szabó Alex szintén végig játszotta az őszt a védelem közepén, 16 bajnokin kapott bizalmat.

Belényesi Csaba is tagja volt a feljutást kiharcoló csapatnak, aki egy diósgyőri kitérő után tért vissza nyáron Kecskemétre. Ott folytatta, ahol abbahagyta, a védelem vezéréve lépett elő a 28 esztendős játékos, aki 15 bajnokin lépett pályára.

Mihajlo Meszhi nyáron csatlakozott klubunkhoz és hasznos játékkal segítette a csapatot, sajnos egy Újpesten elszenvedett súlyos arcsérülés miatt a szezon második felében nem tudott már pályára lépni, de jó hír, hogy a kispadra már visszatérhetett, illetve az akasztói gálameccsen újra játszhatott is arcvédőben. A 25 esztendős ukrán középpályás eddig 6 mérkőzésen kapott szerepet az NB I-ben, de meggyőzte a szakmai stábot arról, hogy lehet rá számítani.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók