A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Negyedik helyen állunk féltávnál

Vasárnap a 19. fordulóval féltávhoz érkezett a Merkantil Bank Liga, így érdemes egy pillanatra megállni és értékelni eddigi szereplésünket.

Ami a legfontosabb, a KTE HUFBAU a bajnokság felénél a 4. helyen áll a tabellán, amivel magasan túlszárnyalta a csapat az előzetes várakozásokat újoncként. A feljutásra legesélyesebbnek tartott klubok, a Vasas és a Diósgyőr áll az első két helyen, a dobogóra még a Haladás fért fel, az első öt között azonban nincsenek nagy különbségek pontszámban.

Győztes meccsek számában (10 KTE siker született az első 19 meccsen), csak a dobogósok előzik meg Szabó István együttesét, míg vereséget (4) csak a Vasas és a Diósgyőr szenvedett el kevesebbszer ősszel. Meg kell emlékezni egy szép sorozatról is, hiszen nyitányon elszenvedett vereség után 13 bajnoki találkozón maradt veretlen a KTE HUFBAU, a kupameccsekkel ez a szám 15-re duzzad.

Nem lehetett panasz a támadóegységre sem, hiszen a 29 szerzett gól a Vasas-DVTK kettős mögött (35-35) a legjobb mutató az NBII-ben, a 16 kapott találat pedig a negyedik legkevesebb a mezőnyben. A leggólerősebb játékosunk Lukács Dániel lett 9 találattal, őt Tóth Barna követi 5 góllal, a képzeletbeli dobogóra Szalai Gábor fért még fel a maga 4 góljával. Érdemes kiemelni, hogy ezt a szereplést valóban nagybetűs csapatként sikerült elérni, hiszen Szabó István bízott játékosaiban, a keret minden tagja pályára lépett az őszi szezonban.  

Az év ezzel még nem ért véget, hiszen december 12-én már az előre hozott tavaszi idény is elrajtol egy fordulóval, Budaörsön zárjuk az esztendőt 13 órás kezdéssel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók