A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nehéz ellenfél lesz a Nyíregyháza

Szerdán 18:15-kor újra hétközi bajnokin lép pályára a KTE HUFBAU, a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus vendége lesz Szabó István csapata Balmazújvárosban.

A Nyíregyháza számára nem könnyű ez az év, hiszen a „Szpari” albérletben tölti a szezont, így hazai mérkőzéseit Balmazújvárosban vívja meg. Sikerült azonban belaknia átmeneti otthonát Feczó Tamás együttesének, hiszen csak háromszor kaptak ki az idényben. A Nyíregyháza ugyan a Vasastól és a Siófoktól is vereséget szenvedett utóbbi két mérkőzésén, de nem is oly régen még a DVTK-t verték meg, így leírni semmiképpen sem szabad a vendéglátót.

Szabó István nem lehet elégedetlen, hiszen öt mérkőzés óta veretlen már csapata, ezek közül hármat meg is nyertek. Vendég szempontból Nagy Krisztián eltiltása jelenthet fejtörést, aki begyűjtötte tizedik sárga lapját az idényben, ami automatikus eltiltással jár, rajt kívül azonban újabb hiányzója nincs a keretnek. A két csapat legutóbb összecsapása nem hozott gólt, 0-0 lett ősszel a végeredmény a Széktói Stadionban.

Feczkó Tamás, a Nyíregyháza vezetőedzője: – Nálam az év csapata a Kecskemét, újoncként, új csapatot összerakva szenzációsan szerepelnek. Teszik mindezt úgy, hogy a téli szünetben megpróbálták szétkapkodni más együttesek a keret tagjait. Taktikusan játszanak, melyet az eredmények is visszatükröznek. Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Mindenképpen nehéz mérkőzés lesz. A Nyíregyháza tavaszi eredményei mutatják, hogy jól felkészült edzőjük van, pozitív változást hozott a csapat életébe. Fizikálisan és alkatilag nagyon erős csapatról van szó. A hét második mérkőzésén nagy kérdés lesz az is, hogy a csapatok hogyan tudtak regenerálni. Szeretnénk Balmazújvárosból is jó eredménnyel hazatérni.

Szurkolói információk

A mérkőzést Balmazújvárosi Városi Stadionban rendezik, melynek címe: 4060 Balmazújváros Sporttér út 5-7. A vendég belépők egységesen 500 forintba kerülnek, a pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak. Parkolni a környező utcákban tudnak útnak induló szurkolóink.

Az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzést, szöveges eseménykövetés Twitter oldalunkon és az NSO-n lesz követhető.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók