A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nehéz hazai meccs jön

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadja vasárnap 13 órakor a Széktói Stadionban. A Szpari szintén az élmezőnyhöz tartozik, így igazán komoly csatára van kilátás.

A Nyíregyháza nagyon jól kezdte a bajnokságot, sokáig tartották dobogós helyüket is, ám utóbbi négy fellépésükön csak kettő pontot szereztek, így visszacsúsztak az ötödik helyre. Ezzel együtt nem szabad lebecsülni a nyírségieket, hiszen keretük tele van NBI-es múltú játékosokkal. A KTE továbbra is jó formában van, Szabó István együttese tíz kör óta veretlen a bajnokságban, a találkozót a második helyről várhatják a hazai játékosok. A vendégek egy Siófok elleni 0-0-os döntetlennel, míg a KTE egy győri 1-0-os sikerrel hangolt a válogatott szünet előtt erre a rangadóra. Hazai oldalon biztosan lesznek hiányzók is, Tóth Barna és Grünvald Attila eltiltás miatt nem léphetnek pályára.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - Ezt a két hetet fel tudtuk használni arra, hogy a következő feladatinkra felkészüljünk, kicsit fújjunk és egyben erőt is gyűjtsünk. Ezalatt értem azt is, hogy december 12-ig próbáltuk rendezni a sorokat. Minden csapatnál akadnak kisebb-nagyobb problémák, sérülések és betegségek ilyenkor már. A Nyíregyháza nagyon jól indult, nem volt meglepetés, hogy sokáig még a mostaninál is előkelőbb helyet foglaltak el a tabellán. Rendkívül erős, fizikálisan jól felkészített csapat, tele magasabb osztályú rutinnal rendelkező futballistákkal. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, fizikálisan és taktikailag is rendkívül magasszintű játékot kell nyújtanunk ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a pontot, vagy a pontokat. Nincsenek könnyű találkozók ebben az osztályban, de ez a meccs különösen nehéznek ígérkezik. A játékosok jó állapotban vannak, várjuk nagyon a vasárnapot, hiszen ez a sava-borsa a futballnak. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget azzal, hogy szenvedélyesek vagyunk és jól is játszunk, de nagyon nagy szükség lesz arra, hogy a nehezebb periódusokban most is bíztassanak minket szurkolóink, reményeink szerint minél többen.

Szergej Pacaj, a Nyíregyháza vezetőedzője: - Bízom benne, hogy jól jött a szünet. Nagyon kellett ez a két hét, hogy egy ilyen rosszabb sorozat után fejben helyre rakjuk a fiúkat, de egész jól is dolgoztak. Bízom benne, hogy ez Kecskeméten látszódni is fog. Én már a Siófok elleni mérkőzésen is azt láttam, hogy jövünk ki a gödörből, rendben volt a hozzáállás, mindent megtettek a sikerért a játékosok. Támadójátékban egy kis türelem és egy kis kreativitás hiányzott még. Újonc a Kecskemét, emiatt meglepő lehet a szereplésük, de a játékuk alapján egyáltalán nem az. Masszív és stabil csapatról van szó, mely nagyon jól védekezik, de jól is támad. Nem lesz egyszerű ellenfél, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk ezen a nagyon fontos meccsen.

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók