A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nehéz meccs vár ránk Békéscsabán

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz vasárnap 17 órakor. A szezont rosszul kezdő vendégek egyre jobb formába lendülnek, így mindenképpen nehéz összecsapásra lehet számítani.

A Békéscsaba nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen első hat meccséből egyet sem nyert meg az együttes, amit Preisinger Sándor leváltása követett a kispadon. Helyét a korábbi sikeredző, Schindler Szabolcs vette át, akivel egyre inkább kezd kiegyenesedni a társaság, utóbbi négy mérkőzésén öt pontot szerzett az Előre. A 18. helyen álló békéscsabaiak legutóbb Siófokon játszottak 2-2-es döntetlent. Szabó István továbbra is elégedett lehet csapatával, hiszen zsinórban 11 meccsen maradt már veretlen a bajnokságban a társaság, legutóbb a Nyíregyháza ellen lett 0-0 a végeredmény a Széktóiban, melyet követően továbbra is a 2. a KTE HUFBAU.

Schindler Szabolcs, a Békéscsaba 1912 Előre vezetőedzője: – Csak a szépre emlékszem, nagyon jól éreztem magam annak idején Kecskeméten. Masszív csapat a Kecskemét, jó futballt is játszanak. Nyáron gyakorlatilag teljes keretüket átalakították, rengeteg jó játékos érkezett, ez az eredményeiken is látszik. Szabó Istvánt jól ismerem, több dologban egyezik a filozófiánk. Bízom benne, hogy hétvégén felül tudunk kerekedni rajtuk, illetve meg tudjuk mutatni, hogy mi is jó csapat vagyunk.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Nyáron edzőmeccsen találkoztunk a Békéscsabával, akkor a mutatott játék és az eredmény is kiegyenlített volt. Különbség tehát alig lehet a csapatok között véleményem szerint. Az edzőváltás óta stabilabb a Békéscsaba, így most is, ahogy azt mindig mondani szoktam, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Hazai pályán mindent meg fog tenni ellenfelünk a három pontért, mi természetesen arra készülünk, hogy ez ne sikerüljön nekik. Harcos és kemény ellenfélre számítok, ismerve Schindler Szabolcs habitusát, aki annak idején még játékosom is volt. Masszív csapatot rakott össze, jó edzőnek is tartom. Nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, de a helyezésekből véletlenül sem szabad kiindulni, a legjobbunkat kell nyújtani ahhoz, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk Békéscsabáról.

Szurkolói információk:

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre.

A járványügyi szabályoknak megfelelően a 18 éven felettieknek a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges Békéscsabán is.

A felnőtt belépők 1500, a diák és nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek.

Cím: Kórház utcai Stadion (5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók