A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem akarsz lemaradni az NBIII-as hírekről?

A kecskemetite.hu-n, illetve hozzá kapcsolódó Facebook, Twitter, Youtube és Instagram fiókjain igyekszünk minden igényt kielégíteni, ami a KTE iránti híréhséget csillapítja. Azokra is gondoltunk ugyanakkor, akik a teljes NBIII-as bajnokság kapcsán szeretnének képben lenni.

Az NBIII-as foci híreivel több oldal is mélyrehatóan foglalkozik, így az nb3foci.hu, illetve az nb3.hu is, utóbbi egyébként a nagy múltra visszatekintő nb1.hu portálhoz kapcsolódik. Elsősorban átvett, ám saját tartalmak, interjúk is megjelennek ezeken a fórumokon, az nb3foci.hu emellett facebook csoporttal is rendelkezik, ahol a szurkolók is megoszthatják egymással gondolataikat, illetve a friss információkat, rendszeresen élő eredménykövetés is zajlik.

Utóbbi oldal egyébként egy részletes összeállítást is készített az NBIII. kapcsán érdekes oldalakról, illetve egyesületi honlapokról, ezt teljes egészében ITT olvashatják szurkolóink.

Ne feledkezzünk meg a kecskeméti kötődésű facebook szurkolói csoportról sem, mely a KLC-KTE – KTE szurkolók nevet viseli, közel ezer lila-fehér szimpatizánst soraiban tudva már. A csoport mellett érdemes a Lila Köd facebook oldalát, illetve a kte.taccs.hu-t is követni, ahol rendszeresen tippversenyeket szerveznek, igen nagy népszerűséggel. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók