A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem bírtak egymással a csapatok Iváncsán

Szombaton a negyedik helyen álló Iváncsa volt a KTE HUFBAU ellenfele idegenben, a találkozót az MLSZ döntésének értelmében nézők nélkül rendezték. Ez persze csak részben igaz, hiszen a létesítményen kívülről azért hazai és vendég drukkerek is figyelték az összecsapást, mely inkább küzdelmet hozott, mint látványos futballt.

Az már az első percekben látszott, hogy az iváncsai gyepszőnyeg finoman szólva sincs felkészülve a futballtavaszra, ez a játék minőségére is rányomta a bélyegét. Meddő hazai labdabirtoklási fölény után az első helyzet előttünk adódott, a 11. percben Vágó ívelte fel a labdát, Grünvald helyzetbe is került, de emelése kapu fölé szállt. A félidő túlnyomó részében a mezőnyharc dominált, lapos passzokkal nem igazán lehetett akciókat építeni, így jobbára magas labdákkal, pontrúgásokkal, átlövésekkel operálhattak a csapatok. A távoli kísérletek hazai részről jöttek is, de ezeket vagy könnyedén fogta Kunsági, vagy kaput sem találtak. A félidő végén még nekünk is adódott egy hatalmas sanszunk, amikor Tóth lőhetett 15 méterről, de pont középre célzott, így ezt kipiszkálta a léc alól Prokop.

A második félidőt gyors góllal kezdtük, az 50. percben Grünvald beadása után Károly elé pattant a labda, aki 11 méterről a jobb alsóba lőtt laposan a kapufa érintésével (0-1). A gól után sem változott sokat a meccs képe, a hazaiak nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni, Domokos átlövése fölé ment, egyedül egy pontrúgás után kellett meleg pillanatokat átélnünk, amikor Kunsági kezéből elsőre kicsúszott a labda, de ezt korrigálni tudta. A 70. percben meccslabdánk volt a három ponthoz, egy szépen felépített akció végén Károly teljesen tiszta helyzetbe hozta a tizenhatoson belül Panteliszt, de lövését, ha elsőre nem is, de megfogta a kapus. Nagy árat fizettünk a kihagyott sanszért, mert a 78. percben jött az egyenlítés: Kunsági középre bokszolt ki egy beadást, amit 16 méterről Domokos vágott kapásból a kapuba (1-1). Három perccel később még Pantelisz egy lefordulás után betalálhatott volna, de Prokop ezúttal is védett, így az eredmény már nem változott.

Iváncsa KSE – KTE HUFBAU 1-1 (0-0)

NBIII. 19. forduló

Iváncsa: Prokop – Madarász, Aradi, Varga, Zabari (Hujber 58.) – Fekecs, Domokos, Pribék – Cseszneki (Killer 70.), Tóth Z., Vallejos.

KTE: Kunsági – Kéri, Vágó, Urbán, Polyák – Nánási, Asztalos – Babolek (Pantelisz 46.), Károly, Grünvald – Tóth D.

Sárga lap: Tóth D.

Gól: Domokos (78.) ill. Károly (50.)

Edzői értékelések hamarosan!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók