A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem hozott gólt a tartalékok mérkőzése

Az NB III. közép csoport 23. fordulójában a Kecskeméti TE II. a Paks II.-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. A tartalékok találkozója nem hozott gólt.

Az első félidőben elsősorban mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, meddő kecskeméti labdabirtoklási fölény mellett időnként a paksiak is eljutottak a kapuig. Lorentz a felsőlécet is eltalálta egy alkalommal, míg a kecskeméti akciókból hiányzott a pontosság. A második félidőben már inkább a paksi akarat érvényesült, Kersáknak több dolga volt a kapusok közül, de a végén mégis akadt egy meccslabda Virágh Ferenc csapata előtt, a helyzet azonban kimaradt. Gólt nem hozott a tartalékok csatája, maradt a 0-0.

Kecskeméti TE II.–Paksi FC II. 0-0 (0-0)

Kecskemét. Vezette: Nyekita (Bencze, Végh)

KTE II.: Kersák – Szamosi, Hatvani, Major E. (Győri B. 77.), Győri Á. (Szalai Sz. 55.), Jászai-Deák (Lovas Zs. 77.), Barkóczi, Györgye (Lovas A. 46.), Gréczi, Buna. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Paks II.: Balázs – Tamás (Ádám 68.), Váncsa (Gregor 83.), Nagy M., Horváth (Tóth 75.), Szécsi, Gyurkits, Pupp, Pesti (Ignácz 83.), Görög, Lorentz (Zoltán 68.). Vezetőedző: Kindl István

Virágh Ferenc: – Összességében igazságos a döntetlen, hiszen az első játékrészt uraltuk, fölényben játszottunk, több lehetőségünk is akadt, ám a helyzetbe hozás, vagy azok kihasználása akadozik. A második félidőben nem találtuk a ritmust, nemigen tudtuk felépíteni a támadásainkat, ellenfelünk irányított. Viszont biztató, hogy nem kaptunk gólt, kapusunk és a védelem is hatékonyan működött, erre kell építenünk. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók