A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nikitscher Tamás a tél első érkezője

Megvan klubunk első új játékosa a téli átigazolási időszakban, miután sikeres tárgyalások után kivásároltuk szerződéséből a Pécsi MFC játékosát, Nikitscher Tamást.

A 23 esztendős középpályás Zalaegerszegen született, itt is kezdett el futballozni, majd az Illés Akadémián és a Debreceni VSC akadémiáján pallérozódott tovább az utánpótlásban. A DVSC színeiben mutatkozott be a felnőttek között a tartalékcsapatban, majd a 2020/2021-es idényben már az NB II-es DEAC színeiben játszhatott 23 meccset a másodosztályban. Fél szezont ezt követően az NB III-as Makónál töltött, innen került egy éve Pécsre. A PMFC-nél azonnal alapember lett, tavasszal 18, ősszel 19 mérkőzésen lépett pályára kezdőként ebben a naptári évben a Merkantil Bank Ligában, így nagy szerepet vállalt abban, hogy a Pécs feljutásért küzdhet a másodosztályban, szinte veretlen teljesítménnyel.

– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz szerződhettem. Igyekeztem minél jobb teljesítményt nyújtani az NB II-ben, hogy ez a lehetőség megadasson, és ezért nagyon hálás vagyok. Szívemhez közel került Pécs, mert egy nagyon jó kis társaság állt össze, de ebben a helyzetben természetesen mindenki megértő volt, a klub számára is nagy elismerés, hogy a legmagasabb osztályban folytathatom. Szeretném beverekedni magam a csapatba, gólokkal és gólpasszokkal, jó játékkal segíteni, ez a legfontosabb, illetve az, hogy minél több pontot szerezzen a KTE. Tisztában vagyok vele, hogy január 29-én akár debütálhatok is az NB I-ben, de minden nap úgy állok hozzá a munkához, hogy csak az adott napra koncentrálok. A felkészülés alatt szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani, kiharcolni azt, hogy már ott lehetőséget kapjak – mondta Nikitscher Tamás.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók