A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nikitscher Tamás első sikerét ünnepelte címeres mezben

A magyar válogatott hétfő este 2-0-ra nyert Bosznia-Hercegovinában Szoboszlai Dominik duplájával a Nemzetek Ligájában. A meccsen negyedjére lépett pályára címeres mezben Nikitscher Tamás, aki egyben harmadik találkozóját játszotta zsinórban végig, tehát továbbra is élvezi Marco Rossi bizalmát. Játékosunknak ez volt az első sikere a nemzeti együttessel, melyet követően így értékelt: 

– Szerintem az összes válogatott meccsemet a szívembe fogom zárni, mert ennél nagyobb dolog egy futballista életében nem lehet, mint az, hogy a nemzetéért küzdhet. Ez volt az első győzelmem a válogatottal, így ez különös fontossággal fog bírni. Számítottunk rá, hogy ez egy nagyon nehéz meccs lesz, a párharcokat nagyon komolyan kellett vennünk, a stáb kérte is tőlünk, hogy a földön és a levegőben is minél többet nyerjünk meg. Ez sikerült, aztán szerencsére a gól is jött. Stabilan akartunk felállni, mint a hollandok ellen, majd az átmenetekre építeni, amiben erősek vagyunk, ezt kétszer is ki tudtuk használni. Kompaktan, csapatként működtünk, egy cél lebeg a mindenki szeme előtt, ezen az úton akarunk maradni. Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak, azoknak is, akik elkísértek minket, illetve azoknak is, akik a távolból buzdítottak minket – mondta Nikitscher Tamás az M4 Sportnak.

A találkozó hajrájában korábbi játékosunk, Szűcs Kornél is bemutatkozhatott a válogatottban, akinek természetesen ezúton is gratulálunk! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: mlsz.hu)

Média partnerek
Támogatók