A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nünaszok dönthetnek Szegeden az edzők szerint

A KTE HUFBAU vasárnap 17 órakor a Szeged vendége lesz a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. A mérkőzés előtt mindkét vezetőedző emlékeztetett arra, hogy nyáron már találkoztak a felek edzőmeccsen, ennek alapján is kiélezett találkozóra számítanak. 

Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője: - Ebben a bajnokságban mindegyik meccs nagyon nehéz. A Kecskemét egy nagyon stabil, masszív csapat, ezt láthattuk a nyári felkészülési mérkőzésen is, azóta pedig nem sok minden változott. Természetesen hazai pályán nem lehet más célunk, mint itthon tartani a három pontot! (forrás: szeged-grosicsakademia.hu)

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: - A Szegeddel találkoztunk nyáron, így egész jól ismerjük egymást, az egyik legjobb csapatról van szó a mezőnyben. Masszívak és a saját játékukat nagyon jól valósítják meg, jól összerakott csapathoz látogatunk, kitűnő stadionba. Nüanszokon múlhat a találkozó, hiszen egy olyan csapatról beszélünk, mely otthon legyőzte a Diósgyőrt, ikszelt a Vasassal, majd a kupában búcsúztatta a Mezőkövesdet. Mi a szokásos módon készülünk, amire most egy egész hetünk van. Az időjáráshoz alkalmazkodni kell, de vélhetően így is egy jó minőségű pályán fogunk játszani. Teher nélkül várjuk ezt a rangadót, melyen szeretnénk jól és eredményesen futballozni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók