A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nyolc góllal vertük a Pilist

A KTE HUFBAU ezúttal a megye I-es Pilis ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát. Ellenfelünk egy ideig jól tartotta magát a nagy nyomás ellenére is, de a végére nagy lett a különbség a két csapat között.

Gombos Zsolt együttese az első perctől nagy mezőnyfölényt alakított ki, a vendégek nem nagyon tudtak kijönni ebből a szorításból. Az első lövést Peres eresztette meg a 7. percben, ám ez még csemege volt a kapusnak. A fokozódó nyomás a 24. percben érett újabb helyzetté, ekkor Tóth pörgette okosan a labdát Grünvald elé, de lövésé szögletre perdült a kapusról. A pontrúgás után újabb helyzetünk adódott, Vágó fejelte át a hosszúra a labdát, amit Tóth sodort volna be közelről, de pont a vonalon álló védőbe. A 27. percben megszereztük a vezetést, Polyák beadása után Babolek szelídítette meg a labdát, majd miután lövőhelyzetbe hozta magát, ki is lőtte a jobb alsót (1-0). Három perc elteltével Károly ziccerét hárította a kapus, majd nem sokkal ezután Tóth tesztelte a portást 16 méterről. A félidő végén még Szalai és Peres előtt is adódott egy-egy sansz, de gól már nem született.

Fordulás után mindenkinek lehetőséget adott Gombos Zsolt, a játék képe azonban ezzel együtt sem változott, sőt, az egyre inkább fáradó vendégek többet is hibáztak. A 49. percben Károly tekert a rövidbe éles szögből egy szabadrúgást (2-0), majd a 60. percben a kapufát is eltalálta. A 62. percben Tóth lőtt mellé ballal ziccerben, majd három percre rá Daróczi fejelt fölé közelről egy beadást. Az utolsó húsz minutumban már befelé pattantak a helyzetek, egy labdaszerzés után Szalai József lőtt a jobb alsóba a kapufa érintésével (3-0), majd rá öt percre a szintén U19-es Faragó Bence jól érkezett Peres lapos beadására (4-0). A 79. percben Hegedűs tört kapura, majd ballal a hosszú alsóba lőtt (5-0), ezt követően egy pazar cselsorozat után ismét Faragóval rúgatott gólt (6-0). Az utolsó pillanatokra újabb két gól maradt, előbb Nánási talált be egy felívelés után éles szögből (7-0), majd Szalai József alakította ki a 8-0-os végeredményt.

A KTE HUFBAU legközelebb szerdán 14:00-kor az ESMTK-t fogadja a Széktói műfüves pályáján.

KTE HUFBAU – Pilis 8-0 (1-0)

KTE: Kunsági – Grünvald, Polyák, Asztalos, Vágó, Urbán, Peres, Tóth, Szalai G., Károly, Babolek.

Csere: Mészáros, Hirman, Daróczi, Nánási, Fehér, Szalai J., Tamaskó, Faragó.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Őszinte részvétünket szeretném az egyesület nevében kifejezni a pilisieknek! Halgas Tibi elvesztése egészen biztosan nagy hatással van a játékosokra és a klubra is. Az első félidőben kicsit enerváltak és fásultak voltunk, lassan játszottunk, de így is sikerült helyzeteket kidolgozni, többször viszont pontatlanok voltunk. A második félidőben bejöttek a friss emberek, ott is rengeteg helyzetünk volt, sikerült 7 gólt rúgni, ami egy nagyszerű teljesítmény. Ez a hét volt a csúcsterhelésé, így nagyon jól néz ki ez a győzelem egy erős megyei csapat ellen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók