A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Öregfiúk: Nagy adomány gyűlt össze a nagykőrösi sportnapon

Péntek este Nagykőrösön lépett pályára a KTE öregfiúk csapata, ellenfelük a Nagykőrösi Kinizsi volt. A szomorú apropó egy jótékonysági sportnap volt, a csupán 16 esztendős, súlyos beteg Szellő Roland gyógykezelésére gyűjtöttek.

A nagykőrösi csarnok csordultig megtelt, a pályát benépesítették a Kinizsi sportolói, rengetegen gyűltek össze, illetve támogatták Roland gyógyulását. A sportnap keretein belül játszott gálameccset a KTE öregfiúk csapata is, a mieink 6-1-re nyertek a házigazdák ellen, góljainkat Berki Zoltán (2), Czéh László, Csordás Csaba, Némedi Norbert és Koncz Zsolt jegyezték. Klubunk nevében Czéh László egy dedikált labdát és zászlót is átadott, de ami ennél is fontosabb, hogy milliós összeg feletti felajánlás gyűlt össze Roli kezeléseire.

Kovrig Ákos, az öregfiúk együttes szervezője így értékelt:

„Szomorú apropóból kellett pályára lépnünk, de köszönjük a meghívást a Nagykőrösi Kinizsinek, örömünkre szolgál, hogyha mi is segíteni tudtunk Rolinak! Nagyon színvonalas dolgot hoztak össze, rengetegen voltak a csarnokban, egész Nagykőrös megmozdult, milliós összeg feletti adomány gyűlt össze. Jó dolog, hogy egy ilyen fontos célért ennyien eljöttek és segítettek. Köszönjük, hogy ennek mi is részesei lehettünk, ezután is bármiben számíthat ránk a Nagykőrösi Kinizsi, a KTE öregfiúk elsőként fog menni. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Rolinak, reméljük, hogy hamarosan a Kinizsi, vagy a KTE meccseit is látogathatja!”

Aki támogatni szeretné a továbbiakban Roli gyógyulását, az alábbi módon teheti meg: 

Az édesanya, Horváth Adrienn bankszámlaszáma: 11773425-01123719 (telefonszáma: 06 20 418 0930)

Fotó: keol.hu

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók