A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Öregfiúk: Tiszakécskén nyertünk tornát

Tartalmas napjai voltak a KTE öregfiúknak, hiszen az I. Lázár Bence Emlékgála után Tiszakécskén is jelenésük volt. Szombaton a Bús Dezső Emléktornán vettek részt, melyet meg is nyertek.

A keretben természetesen több változás is volt, immáron lila-fehérben szerepelt Némedi Norbert és Koncz Zsolt is, akik a félegyháziak kérésére, Kecskeméten még KHTK szerelésben döntőztek a végső győztes Nyíregyháza ellen. Pénteki szervezői feladatai után most már szerelést öltött Kovrig Ákos, de újra a többiekkel rúgta a bőrt Török László is, míg Csordás Csaba, Berki Zoltán és Kurucsai Milán számított duplázónak. A KTE öregfiúk végig szépen és magabiztosan fociztak a jó hangulatú tornán, melyet meg is nyertek, riválisuk négy hazai formáció, illetve a Lakitelek volt. A torna gólkirálya Török László lett 8 találatával.

Az év ezzel véget ért a csapat számára, egyben már készülhetnek a jövő évi megmérettetésekre is, terveik és céljaik ugyanis nekik is bőven vannak. Ahogy ugyanis mondani szokták, ezt egy életen át kell játszani!

A KTE öregfiúk csapata a Bús Dezső Emléktornán

Álló Sor: Berki Zoltán, Kovrig Ákos, Borbély Krisztián, Kurucsai Milán, Koncz Zsolt

Guggolnak: Botos Attila, Csordás Csaba, Botos Krisztián, Némedi Norbert, Török László

A KTE öregfiúk csapata az I. Lázár Bence Emlékgálán

Álló sor: Erdei Sándor (csapatvezető), Tóth Zoltán, Schindler Szabolcs, Balla Mihály, Berki Zoltán, Kurucsai Milán, Nagy Zsolt

Guggolnak: Farkas István, Barna Csaba, Czéh László, Barna Zsolt, Csordás Csaba, Széki Attila

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók